Obavijesti

Show

Komentari 1

Kristin Davis sa slika izostavila Kim: 'Baš ste zlobne djevojke'

Kristin Davis sa slika izostavila Kim: 'Baš ste zlobne djevojke'
16

Glumica, koja tumači Charlotte u seriji 'Seks i grad', objavila je fotografiju s Emmyja iz 2004. na kojoj je sa Sarah Jessicom Parker i Cynthijom Nixon, a nema Kim Cattrall

VIDEO

Prisjećanje na Emmy. To su jako sretne uspomene i želim svima veselje na dodjeli. Svi smo nevjerojatno sretni što možemo raditi to što radimo, komentirala je Kristin Davis (53) u ponedjeljak na društvenoj mreži. Glumica se zbog 70. dodjele televizijske nagrade Emmy prisjetila te svečanosti iz 2004. Tada je Cynthia Nixon (52) pobijedila u kategoriji najbolje sporedne uloge, a Sarah Jessica Parker (53) za najbolju glavnu ulogu u komičnoj seriji. 

Davis se fotografirala na dodjeli s kolegicama Nixon i Parker što je oduševilo fanove, no neke je zasmetalo što je sa slike izostavljena Kim Cattrall (62) koja u 'Seks i gradu' tumači Samanthu Jones. Sve glumice su prošetale 2004. odvojeno po crvenom tepihu na svečanosti, no kasnije su zajedno pozirale. 

Pixsell

- Slika zlobnih djevojaka. Ne bi više trebala doprinositi privatnoj drami između Kim i Sarah. Kimin je brat nedavno umro, zašto ne bi pokazala malo zrelosti? - komentirali su fanovi 'Seks i grada'. No neki su komentirali da se možda Cattrall nije fotografirala na Emmyjima i kako nitko ne zna cijelu pozadinu priče. 

Kim je napala početkom godine Sarah kada joj je izrazila sućut na društvenoj mreži radi smrti njezinog brata Chrisa kojeg su prošli tjedan pronašli mrtvog. 

 - Najdraža Kim, šaljem puno ljubavi i iskrena sućut tebi i obitelji te neka je božji blagoslov tvom voljenom bratu - napisala je Parker i razbjesnila Catrall. Glumica joj je poručila u objavi da ne treba njezinu ljubav niti podršku u ovo tragično vrijeme. Dodala je kako je Sarahino kontinuirano obraćanje bolan podsjetnik na to koliko je prije bila okrutna, ali i sada. 

- Dopusti mi da ti nešto objasnim, ako još nisam. Ti nisi moja obitelj. Ti nisi moja prijateljica. I stoga ti pišem da ti kažem posljednji puta da prestaneš iskorištavati našu tragediju kako bi sačuvala svoj imidž dobre djevojke - istaknula je Catrall koja se s kolegicom od prošle godine redovito sukobljava zbog 'nesuđenog' trećeg nastavka filma 'Seks i grad'. Naime, glumica nije htjela više tumačiti Samanthu Jones jer želi nove poslovne izazove, a Parker ju je prozivala da se ponašala kao diva na setu i ima lude prohtjeve. 

56th Annual Emmy Awards

- 'Seks i grad' uništila je kultura zločestih djevojaka - rekla je svojedobno Cattrall. Iako se svađa između bivših kolegica 'zahuktala' nakon što je Kim rekla da više ne želi snimati filmove 'Seks i grad', netrpeljivost između dvije glumice traje gotovo od početka serija, koja je s emitiranjem počela 1998., te je trajala šest sezona. 

Na setu serije o životu Njujorčanka, kolegice su jedva pričale s Cattrall, rekao je izvor za Daily Mail. Iako su snimanja trajala po 15 sati dnevno, za vrijeme pauze za ručak, Kim bi redovno jela sama. Kada su snimale u drugim gradovima, Cattrall bi spavala u drugom hotelu.

Laurence Olivier Awards - London

- Druge djevojke su je izopćile jer je medijima otkrila da je Cynthia Nixon (Miranda) imala pobačaj. Došla je do toga da je Kim uvijek bila sama te bi katkad plakala u svlačionici - objasnio je izvor. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama