Show

Komentari 125

Kristina Mandarina nakon Nives napala i Bačić da je kopira: 'Još jedna u moru, budite kreativni'

Kristina Mandarina nakon Nives napala i Bačić da je kopira: 'Još jedna u moru, budite kreativni'

Iako su je zapravo proslavile bujne silikonske grudi, Kristina se zadnjih mjeseci fokusirala na 'popravak' lica. Za vrijeme oporavka pronašla je nešto vremena prozvati Lidiju Bačić, a isto je već učinila s Celzijus

Osebujna Kristina Penava (22), poznatija pod imenom Kristina Mandarina, početkom ove godine započela je 'rat' na društvenim mrežama. 

POGLEDAJTE VIDEO: Mandarina napala Lile jer smatra da ju kopira

Nakon Nives Celzijus (39), na meti joj je ovaj put pjevačica Lidija Bačić (35). 

Naime, Mandarina je na svom Instagram storyju objavila kako ju i splitska pjevačica kopira te poručila da pokuša biti kreativnija i izvede to na svoj način. 

- Još jedna u moru kopija! Kada već kopirate moje slike budite malo kreativnije i izvedite to na svoj način!!! - napisala je Mandarina uz fotku Lidije Bačić koju je ona nedavno objavila na svom Instagramu. 

Podsjetimo, Kristina više nije ona ista prodavačica voća. Sada uživa na luksuznim putovanjima dotjerana 'od glave do pete'. Sve češće objavljuje skupocjene krpice i modne dodatke na društvenim mrežama - od skupocjenog Rolex sata do Christian Dior torbi. 

Mandarina je od svoje popularnosti estetskim zahvatima drastično promijenila svoj izgled, pa je tako krajem rujna 2020. 'podizala' obrve u privatnoj zagrebačkoj ordinaciji.

Plastični kirurg Matija Miletić pomogao joj je da dobije željene 'mačkaste' oči i senzualan pogled. Osvanula je s flasterima na licu koji je tada nisu omeli ni da prodaje mandarine na svom štandu.

Uz usnice popunjene hijaluronom i umetke u kosi, silno je htjela taj 'mačkasti pogled'. Iako su je zapravo proslavile bujne silikonske grudi, Kristina se zadnjih mjeseci više fokusirala na 'popravak' lica. Kaže da nije drastično promijenila izgled, već je za fotografije zaslužan dobar Photoshop i filteri.