Obavijesti

Show

Komentari 134

Kristina pozirala u zavodljivom korzetu, istaknula guzu i grudi

Kristina pozirala u zavodljivom korzetu, istaknula guzu i grudi
6

Od početka sam bila svjesna u što se upuštam. Naravno da sam dala sve od sebe u svim zadacima i drago mi je što su to i ostali farmeri prepoznali, kaže Mandarina o sudjelovanju na Farmi

Kristina Penava (22), poznatija kao Kristina Mandarina, naveliko se veseli blagdanima pa je zato već pozirala u božićnom izdanju. Naravno, ne radi se tu o običnim fotografijama.

POGLEDAJTE VIDEO: Godina dana od slave Kristine

Pokretanje videa...

Godinu dana slave Kristine mandarine 01:14

Mandarina se potrudila pa je utegnula svoje obline u crveni korzet, a nosila je i bijele čizme iznad koljena. Imala je i malo božićno drvce koje je ukrasila mašnama i kuglicama.

Sve je to objavila na svom profilu na Instagramu, a pratitelji, kojih je više od 90 tisuća, komentirali su kako divno izgleda. To nisu mogli učiniti ispod fotografija jer je Kristina zabranila komentare, ali njihov glas se čuo putem drugih društvenih mreža. 

- Seksi je, kao i uvijek. Teško da od nje možemo doživjeti razočaranje - napisao je jedan pratitelj ove dame. 

Kristina je ove godine sudjelovala u realityju 'Farma'. Iako je došla sređena, s manikurom i dugim noktima, dokazala je gledateljima da je spremna na rad. 

Mandarini se lice 'smrznulo', a stavila je i umjetne trepavice
Mandarini se lice 'smrznulo', a stavila je i umjetne trepavice

- Ja sam od početka bila svjesna u što se upuštam i kakva je ovo vrsta showa. Naravno da sam dala sve od sebe u svim zadacima i najviše mi je drago što su to i ostali farmeri prepoznali - kaže nam Kristina pa dodaje kako nije glumatala u showu:

- Pokazala sam se onakvom kakva zapravo jesam i kakvu su me svi upoznali za štandom.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S KRISTINOM: