Show

Komentari 137

Mandarini se lice 'smrznulo', a stavila je i umjetne trepavice

Mandarini se lice 'smrznulo', a stavila je i umjetne trepavice

Prodavačica Mandarina koju smo mogli vidjeti na štandu prije godinu dana, sada izgleda kao druga osoba. Nakon svih prepravaka koje je napravila na sebi, pratitelji se slažu kako je neprepoznatljiva

Kristina Penava (22), poznatija kao Kristina Mandarina, proslavila se nakon što je prodavala mandarine na štandu u Zagrebu. Potom se 'bacila' u biznis s ostalim voćem i povrćem, a njezini pratitelji na društvenim mrežama nerijetko su joj pisali kako zasigurno puno zarađuje s obzirom da si može priuštiti kozmetičke prepravke i skupocjene stvari.

POGLEDAJTE VIDEO:

No zahvaljujući prepravcima koje je napravila na sebi sada izgleda neprepoznatljivo. U odnosu na djevojku koju smo prije godinu dana mogli susresti na štandu s mandarinama, ovo je druga osoba. Mnogi njezini pratitelji komentiraju kako ne mogu vjerovati da je to ona.

Kristina je prije nekoliko mjeseci napravila 'mačkaste oči'. Davno je još povećala grudi, usne je popunila hijaluronom, napravila obrve, a nos je također korigirala.,

Otkako se sredila, na društvenim mrežama često objavljuje fotografije. Na posljednjoj objavi vidljivo je kako sada stavlja i umjetne trepavice. No nakon silnih komentara kako je ne prepoznaju, Mandarina je isključila komentare na društvenim mrežama pa joj pratitelji ne mogu ništa napisati.

Nedavno je napravila pomutnju fotografijom na kojoj joj usnice izgledaju natečeno, što su primijetili njezini pratitelji. Je li riječ o novom zahvatu, zasad nije poznato.

No ova osebujna djevojka se, kako nam je nedavno priznala, ne srami estetskih zahvata.

- Mislim da je to sasvim u redu, naravno, sve u granicama normale.... Volim držati do izgleda i njege lica - poručila je.

Bitno joj je da je sama sebi zadovoljna.

- Jer ako se ja osjećam dobro u svojoj koži i zračim pozitivom, i drugi će me takvu primijetiti i doživljavati - smatra Mandarina.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S KRISTINOM MANDARINOM:

 

Najčitaniji članci