Obavijesti

Show

Komentari 58

Kritičan trenutak: Parovi koji su prekidali usred trudnoće

Kritičan trenutak: Parovi koji su prekidali usred trudnoće
10

'Odljubljivanje', svađe ili preljub stvari su koje su događaju svima, no ovim slavnim parovima krah braka i veza dogodio se u najkritičnijem mogućem trenutku

VIDEO

Christina Milian i The-Dream

R'n'b pjevač i producent Terius Nash (37), zaslužan za Bieberov hit 'Baby' i Beyoncin 'Single Ladies' predao je papire za razvod od Christine Milian (33) tek dva tjedna prije poroda njihovog četvrtog djeteta, u veljači 2010. godine. Navodno ju je napustio zbog toga što se zaljubio u svoju osobnu asistenticu. The-Dream se ponovno oženio 2014. s Lalonneom Martinez. Prije nje imao je djevojku koja je s njim zatrudnjela, a u sedmom mjesecu trudnoće ga je tužila tvrdeći da ju je pretukao. 

Heidi Klum i Flavio Briatore

Veza talijanskog poduzetnika sa slavnom manekenkom završila je tijekom Heidine (42) trudnoće s njihovim prvim djetetom, kćerkom Leni. Odmah nakon prekida, Klum je započela vezu sa Sealom (52), s kojim je bila u braku sedam godina. Sa Sealom ima troje djece. Heidi je sada u vezi s Vitom Schnabelom (28). 

PIXSELL

Shar Jackson i Kevin Federline

Kevin (37) je najpoznatiji po svojoj vezi s Britney Spears (33), s kojom ima dvoje djece. S pop zvijezdom se, naime, 'spetljao' dok mu je prva supruga Shar Jackson (38) bila trudna s drugim djetetom. Od Britney se razveo 2007., a trenutačno je u braku s Victorijom Price s kojom ima, također, dvoje djece. Kevin ima šestero djece s tri različite žene. 

Denise Richards i Charie Sheen

Enfant terrible Hollywooda, Charlie Sheen (49) zatražio je razvod od glumice Denise Richards (44) dok je ona bila trudna s njihovim drugim djetetom. Razvod je finaliziran tek godinu dana kasnije, 2006.. Charlie je bio u braku tri puta, ima petero djece pa čak i jednu unuku. Richards je 2013. pet mjeseci čuvala i Sheenove blizance koje ima s trećom ženom, Brooke Mueller, dok se ona liječila od ovisnosti o drogama. 

Twitter/Denise Richards

Melanie Brown i Eddie Murphy

Glumac i bivša 'spajsica' prekinuli su dok je Mel B (40) bila trudna s njihovim prvim djetetom. Murphy (54) dijete nije htio priznati kao svoje sve dok test utvrđivanja očinstva nije pokazao da je dijete njegovo. Mel B i Eddie sada dijele skrbništvo nad njihovom kćeri, Angel Iris Murphy (8). Glumac ima šestero djece, petero s bivšom ženom Nicole Mitchel te jedno s Melanie. Murphy je trenutačno u vezi s glumicom Paige Butcher (36), a 'spajsica' je u braku s producentom Stephenom Belafonteom (40). 

24SATA

Kelis i Nas

Glazbeni par razveo se nakon četiri godina braka za vrijeme sedmog mjeseca Kelisine (35) trudnoće. Razlog razvoda nikada nije otkriven, dok su u službenim dokumentima samo naveli 'nepremostive razlike'. Nas (41) je rođenje njihovog sina Knighta (6) najavio na jednom od svojih nastupa, prije no što je Kelis uspjela sama službeno potvrditi vijest. Njihova brakorazvodna parnica obilježena je njihovim prepucavanjem preko medija i društvenih mreža. 

24sata


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao