Obavijesti

Show

Komentari 143

Kritike na račun 'Savršenog': 'Izbacio je sve koje su majke'

Kritike na račun 'Savršenog': 'Izbacio je sve koje su majke'
9

Žao mi je što me Goran nije ni upoznao. A i žao mi je što sam propustila neke avanture i aktivnosti koje ne bih imala priliku doživjeti, rekla je Vahdela nakon ispadanja...

VIDEO

'Gospodin Savršeni' Goran Jurenec (38) u jučerašnjoj epizodi je poslao kući tri kandidatkinje Vahdelu, Radu i Ivanu. Gledatelji su primijetili da su 'išle van' sve žene koje imaju djecu.

- Baš mi je žao zbog Vahdele - napisala je jedna gledateljica. Drugoj je pak žao zbog Ivane K. kojoj je u istoj emisiji u kojoj ju je eliminirao rekao da je osjetio povezanost.

'Savršeni' je profi švaler. Nije on takav kakvim se predstavlja
'Savršeni' je profi švaler. Nije on takav kakvim se predstavlja

Nakon ispadanja, Rada Tomić (38) je izjavila kako će pamtiti 'Gospodina Savršenog' po jednom novom, neobičnom i pozitivnom iskustvu, piše RTL.

- S obzirom na to da sam veganka od rođenja i da sam u vilu donijela svoj blender, bilo mi je poprilično teško uskladiti obaveze i svoje prehrambene navike, a s druge strane, da se ponovim - jedno novo iskustvo - komentirala je Ivana Kopilaš (36), piše RTL. 

Vahdeli je posebno žao što nije imala više vremena upoznati Gorana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:22

- Žao mi je što me Goran nije ni upoznao. A i žao mi je što sam propustila neke avanture i aktivnosti koje ne bih imala priliku doživjeti. S druge strane, drago mi je što sam izašla prije nego što se atmosfera pretvorila u klub razjarenih lavica. Mislim da bi mi ženska ljubomora i licemjernost išle prilično na živce - komentirala je Vahdela Valhović za RTL.

Nakon napete druge ceremonije ruža, preostalih 12 djevojaka nastavlja sa zavođenjem Gospodina Savršenog, piše RTL.

Kako bi razveselio djevojke, Goran im je poslao pismo u kojem njih sedam poziva na grupni spoj - kajaking na Mrežnici.

Sve djevojke nadaju se da će biti pozvane jer smatraju da ne provode dovoljno vremena s njim, ali mjesta ima samo za odabrane. Na Mrežnici Goran odluči odabrati jednu curu za single date, što se ostalima neće nimalo svidjeti.

I dok se jedan dio zabavlja u prirodi, ostatak djevojaka odluči napraviti party kraj bazena uz šampanjac i 'ćakulu', a na repertoaru im se kao prva tema našla – Gabrijela, koja je večer prije imala pravi mali privatni show.

Tko će otići na grupni spoj, a tko na spoj nasamo, tko će Goranu najviše zapeti za oko – pogledajte večeras u novoj epizodi showa 'Gospodin Savršeni' u 21 sat na RTL-u!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 143
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu