Obavijesti

Show

Komentari 0

Party skijanje: Vodimo vas u Kronplatz, magnet za zabavu

Party skijanje: Vodimo vas u Kronplatz, magnet za zabavu
1

Talijansko skijalište Kronplatz od 26.1. do 2.2., bit će domaćin za dvoje natjecatelja koji će u organizaciji 24sata i nove Opel Mokke uživati u sedmodnevnom skijanju!

VIDEO

Ako volite odlično uređene staze, lagan pristup skijalištu, a nerijetko i zvukove hrvatskih stihova iz apres ski barova, Kronplatz je mjesto za vas!

Prijavite se na naš natječaj OVDJE.

Visok 2275 metara, Kronplatz omogućuje senzacionalan pogled od 360 stupnjeva na sve veličine svijeta Alpi! Skijaši osvajaju planinu s tri strane, na vrh voze najmoderniji uređaji, a u dolinu vodi šest staza, i to kakvih! Ono što je karakteristično za Kronplatz su besprijekorno uređene staze, bez obzira na meteorološke uvjete - bilo da pada snijeg ili sije sunce, staze u Kronplatzu „drže“ od početka prosinca do kraja travnja. Skijalište se nalazi u Italiji, u Dolomitskim alpama južnog Tirola na granici s Austrijom i alpskim centralnim masivom te je udaljeno 415 km od Zagreba.

Pijetlova krijesta

Na njemačkom Kronplatz, na talijanskom Plan de Corones, ime je dobio prema vrhovima planina koje podsjećaju na pijetlovu krijestu (krone – corona = kruna, krijesta) pa je i zbog toga zaštitni znak sklijališta crvena pijetlova glava s izraženom krijestom. S činjenicom da ima više od 300 sunčanih dana u godini, spada u jedno od ljepših skijališta u ovom dijelu Italije. 40 kategoriziranih staza ukupne duljine 114 km uglavnom su plavo-crvenog karaktera. Uz bogatu ponudu sportskih sadržaja poput staze za sanjkanje, noćnog skijanja, snowboard halfpipe staze, penjanja po zaleđenim slapovima, turno skijanje, bobtaxi, rafting na snijegu, kuglanje, hokej na ledu, jahanje, bazen (SC Riscone), Kronplatz nudi i izbor ponajboljih staza za skijanje u Italiji, raznih težina i razina znanja. Osim najraznovrsnijih skijaških staza, Kronplatz se može pohvaliti i titulom jednog od najmodernijih europskih skijališta. U njemačkom jeziku postoji izreka koja kaže: "Oni koji miruju, zahrđat će." Vučnice ne hrđaju lako, ali vrlo brzo postaju zastarjele. Kronplatz je uvijek u tijeku u pogledu vučnica koje pružaju odličnu izvedbu, brzinu i udobnost.

"Crna petorka"

Bolji skijaši svakako će se oduševiti i s 5 crnih staza - popularno zvanih „The Black 5“ ili „Crna petorka“, koja se ne preporuča onima slabijeg srca, a ljubitelji off-piste skijanja, moći će se zadovoljiti skijanjem kroz vrlo bogatu i impozantnu crnogoričnu šumu na nižim predjelima skijališta. Što se zabave i noćnog života tiče, osim mnogobrojnih kafića, restorana i pivnica, u Brunicu je najpoznatiji apres-ski bar K1, gdje zabava počinje oko 16 sati, a završava u sitnim noćnim satima.

Želiš li se i ti zabaviti u najpopularnijem hrvatskom skijalištu, prijavi se i uživaj u jedinstvenoj ski avanturi, uz nezaboravne tulume i snježne pustolovine!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...