Show

Komentari 6

Kultna serija 'Seinfeld' stigla na Netflix, fanovi jedva dočekali

Kultna serija 'Seinfeld' stigla na Netflix, fanovi jedva dočekali

Netflix je proteklih godina izgubio serije 'Prijatelji' i 'U uredu' pa im je vrlo bitan ugovor kojim su dobili seriju 'Seinfeld'. Ova vijest je, dakako, razveselila sve ljubitelje kultne serije

Od petak, 1. listopada, svi obožavatelji sitcoma 'Seinfeld' moći će pogledati seriju u cijelosti na Netflixu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Legendarna "serija ni o čemu" po prvi put će se moći pogledati u maratonu, bez reklama i u 4K rezoluciji. Za pravo emitiranja 180 epizoda tj. svih devet sezona serije, uspio se 2019. izboriti Netflix. S njima su se natjecali Hulu, Amazon Prime i NBC.

24sata

Netflixu, koji je izgubio prava na serije 'Prijatelji' i 'U uredu', je ugovor koji su osigurali za 'Seinfelda' izuzetno bitan. Ovim će Netflix postati prva streaming platforma s pravima za emitiranje i na američkom i međunarodnom tržištu.

Jerry Seinfeld (67) rekao je kako su on i Larry David (74), drugi kreator serije, neizmjerno zahvalni Netflixu što je iskoristio ovu priliku i gledateljima omogućio gledanje. 

- Toliko smo stvarali da nismo uopće shvatili koliko smo epizoda napravili - komentirali su. 

'Seinfeld' se po prvi put emitirao od 1989. do 1988. godina na NBC-u. Isprva su naručene samo četiri epizode, a producenti su nekoliko puta skoro otkazali seriju, jer su mislili da nitko neće gledati epizode u kojima se ništa ne događa.

Ipak, serija je postala jednako popularna među kritičarima i gledateljima, do te mjere da je iznenadila i samog Seinfelda.

Cafe24

Zanimljivo je kako svima poznata glavna četvorka (Jerry, Elaine, Costanza i Kramer), koju glume Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus (60), Jason Alexander (62) i Michael Richards (72) umalo nije tako izgledala. Lik Elaine Benes dodan je naknadno, kako bi popunio prazninu gotovo godinu dana nakon premijere, nakon što je izostavljen lik drske konobarice, koju je glumica Lee Garlington (68).

Najčitaniji članci