Obavijesti

Show

Komentari 47

Let 3 sletjeli na krov MSU-a: 'Osvojili smo krov muzeja'

Let 3 sletjeli na krov MSU-a: 'Osvojili smo krov muzeja'
10

Oni su najveći živući bend u Hrvata, naroda koji već godinama samo njima i nikome drugom ukazuje čast da ih na koncertima na bis poziva skandiranjem "Riječke pičke!".

VIDEO

Riječki rokeri u subotu navečer gotovo su dva sata svirali na krovu zagrebačkog Muzeja za suvremenu umjetnost. Publiku su zapalili hitovima kao što su 'Profesor Jakov', 'Vjeran pas' i 'Izgubljeni'.

- Ovo je genijalna ideja. Osvojili smo krov muzeja - rekao je pjevač Zoran Prodanović Prlja (51).

Let 3 nastupili su u sklopu Ljeta u MSU, a publika je prije njihovog koncerta u kinu Metropolis pogledala nagrađivani  film Dalibora Matanića "Zvizdan".

Ovim koncertom popeli su se tamo gdje im je mjesto, na samu krovnu terasu MSU-a, na najviše razine jedne kulturne institucije u Zagrebu. U proteklih godinu dana Let 3 prvo je lansirao snažnu višeznačnu poruku europskoj i domaćoj političkoj sceni otkrivanjem spomenika 'Angela Merkel sere' u Laubi. Da bi potom hrvatsku dušu teško oboljelu od konzumerizma spašavao koncertom 'Antivalentinovo', dva dana uoči ozloglašenog 14. veljače.

Ljeto u MSU-u 2016. za Let 3 dolazi u sudbinskom trenutku. Hitoidna pržiona s ovogodišnjeg studijskog albuma pankerske vokalno-instrumentalne nepogode iz Rijeke u rekordnom se roku zalijepila za valove kultnih glazbenih radio stanica. 'Gladni', 'Divljakuša', 'Prdni majko', 'Punjeta'' i sva ona druga najsvjetlija mjesta s najnovijeg albuma u valovima će se obrušavati na publiku izmjenjujući se sa svim onim pjesmama zbog kojih je vrijedilo živjeti posljednjih 30-ak godina u kojima je Let 3 izdao albume 'Two dogs fuckin'', 'El Desperado', 'Peace', 'Nečuveno', 'Jedinu', 'Bombardiranje Srbije i Čačka' te 'Kurcem do vjere'. I sve to u troznamenkastom broju decibela iz gitara i bubnjeva ljudi koji pamte same početke punka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin