Show

Komentari 85

Kum Mateša na svadbi s novom curom, a među gostima i bivša!

Kum Mateša na svadbi s novom curom, a među gostima i bivša!

Vjenčanje koje je Mehun spremala mjesecima ispalo je točno onako kako je planirala jer je pazila na svaki detalj. Blistala je u dugoj vjenčanici s prorezom na nozi i bujnim dekolteom

Snježana Mehun (49) udala se u četvrtak za austrijskog distributera jahti Franza Schillingera (59). Ceremonija je održana na otočiću Piškera na Kornatima, a vjenčali su se ispred crkve Blažene djevice Marije.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Snježana je za kumu uzela manekenku Anteu Kodžoman (39), čije je 22 godišnje prijateljstvo sa Mehun započelo 1999. godine. Poduzetnica je Anteu zaustavila na ulici i rekla joj kako bi se trebala prijaviti na izbor za 'Kraljicu Hrvatske', što je Antea i učinila. Na tom izboru je pobijedila. 

- To nam je bio dogovor u nekoj šali još puno prije pojave njene druge polovice - objasnila je Kodžoman kroz smijeh. Drago joj je što je njezina prijateljica pronašla pravu ljubav i što je sretna. 

Franzu je kum bio predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša (72), koji je na svadbu došao s partnericom, epidemiologinjom Dijanom Mayer.

Na vjenčanju je bila i Zlatkova bivša djevojka, Bojana Maglaić (35), s kojom je bio u vezi 10 godina, ali ostali su u dobrim odnosima. 

Zagreb: Zlatko Mateša sa djevojkom Bojanom Maglić prošetao gradom

POGLEDAJTE VIDEO VJENČANJA:

Najčitaniji članci