Show

Komentari 12

Kupci 'ludi' za haljinom, nije im problem iskeširati 61.000 kuna

Kupci 'ludi' za haljinom, nije im problem iskeširati 61.000 kuna

Interes za ikonskom haljinom koju je nosila J.Lo na Grammyjima prije 20 godina je ogroman, a takva je i cijena. Verzija haljine s dugih rukavima košta 42.000 kuna, dok je cijena haljine s kraćim rukavima 61.000 kuna

Ljubitelji mode 'otimaju' se za Versace haljinu koju je Jennifer Lopez (50) nosila na Grammyjima 2000. Naime, Versace uskoro pušta u prodaju dvije verzije ikonske kreacije, a kupovati se može na web stranicama. Kupci su se unaprijed zabilježili da je, kad bude u prodaji, upravo oni među prvima kupe.

POGLEDAJTE VIDEO:

Versace otkriva dvije verzije haljine: prva je kratkih rukava koju je Lopez nosila prošle godine na reviji Donatelle Versace, a druga je dugih rukava, sličnija originalu koji je nosila na Grammyjima prije 20 godina. 

Jennifer Lopez at VERSACE SS20 Runway during Milan Fashion Week  - Milan, Italy 20/09/2019

Kako strani mediji pišu, interes za haljinom je ogroman, a takva je i cijena. Verzija haljine s dugih rukavima košta 4.850 funti, što je otprilike 42.000 kuna, dok je cijena haljine s kraćim rukavima 6.960 funti, odnosno 61.000 kuna. 

Vlasnica jedne od internetskih stranica na kojima će se moći kupiti haljina, Ida Petersson, kaže da je nevjerojatno koliki je interes za toliko skupu haljinu. 

- To se rijetko događa. Potražnja je obično ograničena na malo ljudi kad pričamo o ovakvoj cijeni - rekla je. Kako pišu strani mediji, većinom su poznate osobe te koje su se zabilježile za haljinu. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Najčitaniji članci