Obavijesti

Show

Komentari 13

Kutcher će svjedočiti u slučaju brutalnog ubojstva bivše cure

Kutcher će svjedočiti u slučaju brutalnog ubojstva bivše cure
4

Glumac je 2001. bio u vezi s manekenkom i striptizetom Ashley Ellerin koju je 21. veljače u njenom domu brutalno ubio Michael Thomas Gargiulo, tadašnji susjed

VIDEO

Michael Thomas Gargiulo (38) optužen je za tri ubojstva i jedan pokušaj ubojstva. Među žrtvama psihički poremećenog muškarca koji je brutalna ubojstva počinio jer su ga seksualno uzbuđivala je i Ashley Ellerin. Optužen je da ju je ubio 21. veljače 2001. godine. Pokojna je u to vrijeme bila u vezi s Ashtonom Kutcherom (36). Glumac će svjedočiti na Gargiulovom suđenju.

Novi dokazi upućuju na to da je Gargiulo 22-godišnju manekenku, striptizetu  i studenticu modnog dizajna toliko unakazio da joj je od ozljeda glava skoro bila odvojena od tijela. Njen leš ostavio je u položaju koji indicira da je počinio i seksualni zločin nad pokojnom. Mrtvu ju je pronašao cimer, Justin Peterson.

Vidio crvene mrlje na podu

Kobne večeri Kutcher je u 22.45 došao do Ashleyine kuće. Svjetla su bila upaljena i njen auto bio je parkiran na prilazu. Nije mu otvorila vrata. Kroz staklo pokraj vrata vidio je crvene mrlje na podu, za koje je istragom utvrđeno da su njena krv, no pomislio je da je riječ o crnom vinu koje je proliveno po podu. Otišao je jer ju je dva puta prije nego je došao zvao no nije se javljala iako je to poslijepodne ona nazvala njega i rekla da bi ga htjela vidjeti.  

Ashley i njen ubojica bili su susjedi. Gargiulo je živio svega stotinjak metara dalje od nje, u istoj ulici. Provalio joj je u dom i napao je dok se tuširala. Izbo ju je čak 47 puta. Prerezao joj je vrat. 

Istragom je utvrđeno da se Ashley, uz Kutchera, viđala s još nekoliko mladića. Bila je popularna i bila je spremna učiniti sve da ostvari karijeru u šoubiznisu.

Sve Gargiulove žrtve bile su lijepe

Uz Ashley, Gargiulo je u prosincu 2005. brutalno ubio Mariju Bruno koja mu je u vrijeme smrti također bila susjeda. Još 1993. u Chicagu je ubio Triciu Pacaccio. Osim što mu je bila susjeda, zajedno su išli u razred. Uhitili su ga tek 2008. kad se DNK koji su pronašli u stanu Michelle Murphy, jedine koja je monstruozni napad preživjela, poklapao s njegovim. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Baby Lasagna prošao u finale!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna prošao u finale!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'
LASAGNA-MANIJA

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'

Društvene mreže 'eksplodirale' su kad je naš predstavnik izašao na pozornicu, većina korisnika hvali njegov nastup, njegovu energiju, kostim...
VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne

Naš Baby Lasagna izašao je na pozornicu i zapjevao 'Rim Tim Tagi Dim'. Trenutačno mu se predviđa najviše šanse za pobjedu, čak 37%! Od početka pjesme su svi iz publike pjevali uz njega