Obavijesti

Show

Komentari 5

Kylie bez šminke: Influencerica pokazala potpuno prirodno lice

Kylie bez šminke: Influencerica pokazala potpuno prirodno lice
29

Mlada je majka sa svojim beauty brendom počela prije dvije godine, kad je preko internetskih platformi počela lansirati set kozmetike za samo 29 dolara a sastojao se samo od ruža i olovke za usne

VIDEO

Što god napravi ova nasljednica, trendseterica, beauty mogulica i influencerica, u samo nekoliko trenutaka postane hit među mladim djevojkama diljem svijeta. Ako neki proizvod pohvali, svjetske se burze taj dan zatresu jer 'svi žele što se sviđa i Kylie Jenner (21).

Kylie najviše zarađuje od reklamiranja i lansiranja vlastitog kozmetičkog brenda 'Kylie Cosmetics by Kylie Jenner', a na iznenađenje nekih marketinških stručnjaka, Jenner koja ima milijune zahvaljujući make - upu, odlučila je na naslovnici Voguea i svom profilu objaviti svoje fotke bez trunke šminke na licu. 

No činjenica da je Kylina  kozmetičkih kompanija 'Kylie Cosmetics' 100 posto u vlasništvu te mlade mogulica, kao i da je trenutno na dobrom putu da postane i najmlađa samoostvarena milijarderka u povijesti, Jenner je vjerojatno pronašla način i kako reklamirati kozmetiku bez kozmetike. 

Mlada je majka sa svojim beauty brendom počela prije dvije godine, kad je preko internetskih platformi počela lansirati set kozmetike za samo 29 dolara.

Kylie Jenner izašla u tajicama i grudnjaku: 'Kao da ima pelene'
Kylie Jenner izašla u tajicama i grudnjaku: 'Kao da ima pelene'

Sastojao se samo od ruža i olovke za usne, a od tada je ova poduzetna djevojka prodala više od 630 milijuna dolara vrijednu kozmetike, 330 milijuna samo u 2017.

Kao i njezine sestre Kendall Jenner (22), Khloe Kardashian (34), Kourtney Kardashian (39) i Kim Kardashian West (37), Kylie se najviše proslavila zahvaljujući reality emisiji 'Keeping Up With Kardashian', a trenutno ju na Instagramu prati nevjerojatan broj od 120 milijuna ljudi.

Kylie je izgradila vilu svojim psima: 'Je li za iznajmljivanje?'
Kylie je izgradila vilu svojim psima: 'Je li za iznajmljivanje?'

A ako još i postoji netko tko nije siguran što zapravo 'rade' influencerice, to najbolje može shvatiti na primjeru ove mlade mogulice.

Naime Kylie dnevno objavljuje barem tri priče u kojima reklamira svoje proizvode, a koje često poprati i svojim fotografijama. Ugrubo se procjenjuje da po jednoj objavi zaradi nešto manje od milijun dolara, a danas i mnoge ozbiljne, gigantske kompanije s razlogom strahuju hoće li ih Kylie spomenuti u nekoj svojoj objavi.

Usne obogatile Kylie: Najmlađa je 'samostvorena' milijarderka
Usne obogatile Kylie: Najmlađa je 'samostvorena' milijarderka

Jer se već pokazalo da je dovoljno da ona, ili neka od njenih jednako poznatih sestara, na svom profilu napiše da ju neki predmet koji je isprobala i ''nije baš oduševio', da mu dionice  vrtoglavo počnu padati. No ako jedna od Kardashian - Jenner sestara napiše da je 'otkrila nešto što obožava' i  koristi, tvrtka koja je to proizvela će se taj dan neminovno obogatiti a promet će joj porasti jer će brojni pratitelji sestara odmah pohrliti isprobati ono što se sviđa njihovim 'uzorima'.

Ova je godina i poslovno i privatno bila velika godina za mladu Kylie; ove je godine postala majka djevojčice Stormi, a  je Forbes je njezino beauty carstvo procijenio na 800 milijuna dolara pa joj malo nedostaje da postane' najmlađa samoostvarena milijarderka u povijesti'.

Mlada je Jenner baš sada odlučila promijeniti i svoje beauty navike pa je tako prije par mjeseci objavila i da prestaje koristiti filere za usne i okreće se prirodnijem izgledu, što je odmah nagnalo brojne djevojke da naprave isto.

Kylie Jenner: 'Izazvala' fanove jer je maloj kćerki probušila uši
Kylie Jenner: 'Izazvala' fanove jer je maloj kćerki probušila uši

Sada je, da svoje tvrdnje i dokaže, Kylie počela i pozirala bez trunke make-upa.

Tako je vlasnica beauty carstva na ovomjesečnom izdanju australskog Voguea osvanula potpuno prirodna, a pohvalila se i da je 'jedini beauty proizvod koji ima na licu hidratantna krema'. 

Nitko kao Kylie: Punoljetnost će proslaviti uz milijardu dolara
Nitko kao Kylie: Punoljetnost će proslaviti uz milijardu dolara

- Ovo je stvarno velika stvar. Voljela bih preuzeti zasluge za make-up, no zapravo sam joj samo na lice nanijela hidratantnu kremu - napisala je make-up artistica koja je spremala Jenner za snimanje, a Kylie je na svom profilu objavila tu naslovnicu i još jednu fotku iz editorijala. U opisu je istaknula i da je Vogue za nju nekoć bio samo san. 

U intervjuu za Vogue je progovorila i o svojem putu do uspjeha i naglasila da ne bi ništa promijenila, kao i da su joj sada prioriteti majčinstvo i širenje beauty carstva.

S tim da, kad bi to carstvo i ostalo u trenutnoj veličini i vrijednosti, ova bi mlada majka sa zarađenih  800 milijuna dolara još uvijek bila bogatija od Madonne ili Beyonce i Jay Z-a zajedno. I iako mnogima kad pomisle na pretjerani luksuz na pamet padne upravo Kardashian Jenner obitelj, kad bi svi članovi te obitelji spojili svoja bogatstva, i dalje bi imali daleko manje od ove poduzetne influencerice. 

VIDI OVO: 5 celebritya čije su gole slike procurile u javnost.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...