Obavijesti

Show

Komentari 2

Kylie Jenner pozirala u badiću: Pokazala dekolte i trbušnjake...

Kylie Jenner pozirala u badiću: Pokazala dekolte i trbušnjake...
4

Osim što je hvale u komentarima, Kyle je često na meti kritika od strane svojih pratitelja i obožavatelja. Nedavno su krenuli raspravljati o tome je li Kylie u lice ubrizgala filere, no ona sve negira

VIDEO

Izolaciju za vrijeme pandemije korona virusa provela je fotografirajući se u provokativnim izdanjima, a sve je dijelila s pratiteljima na društvenim mrežama. Manekenka i reality zvijezda Kylie Jenner (22) sada je ponovno sa svojih 177 milijuna pratitelja na Instagramu podijelila golišavu fotografiju.

Pozirala je u gornjem dijelu kupaćeg kostima i kratkim narančastim hlačicama, kojim je naglasila svoje trbušnjake i uzak struk. Izgled je upotpunila laganom šminkom, a njezini pratitelji pohvalili su njezin izgled.

- Kraljice, super izgledaš. Goriš - pisali su joj u komentarima.

POGLEDAJTE VIDEO: Kylie proslavila 22. rođendan

Pokretanje videa...

01:43

No, osim što je hvale u komentarima, Kyle je često na meti kritika od strane svojih pratitelja i obožavatelja. Nedavno su krenuli raspravljati o tome je li Kylie u lice ubrizgala filere. Tvrde kako se ne može više niti normalno nasmijati.

Kylie je prije priznala da je ubrizgala filere u usne, ali nakon toga je cijelo vrijeme ponavljala kako ih je izvadila, odnosno da su nestali i više ih nije 'stavljala'. Isto tako je negirala sve navode da je bila pod nožem i korigirala lice. Ponavljala je kako to nikad ne bi učinila jer se previše straši. 

- Užasno mi je to, ne bih nikad mogla - govorila je Kylie svojedobno. 

I upravo zato cijelo vrijeme ističe da se njena promjena lica, koja je i više no očita kad se gleda presjek kroz godine, samo zbog toga što posvećuje pažnju kosi, koristi kvalitetnu i dobru šminku i ima nekoliko filera.

Kylie se fotošopirala i iskrivila bazen pa obrisala fotografiju...
Kylie se fotošopirala i iskrivila bazen pa obrisala fotografiju...

Reality zvijezda vrijeme provodi s kćeri Stormi (2) i s dečkom, reperom Travisom Scottom (27). Iako su prošle godine prekinuli, par se pomirio netom prije nego što je Amerika proglasila karantenu.

Kylie je nedavno za strane medije rekla kako joj u karanteni najviše nedostaju sestre i nećaci, ali da joj je drago što je Travis s njom i što puno stvari sada rade skupa jer su po cijele dane u kući.

POGLEDAJTE NOVI URNEBESNI SHOW 'DESERTI OD OKA': DEAN KOTIGA POSTAO VODITELJ!

Pokretanje videa...

Deserti od oka, epizoda 2 07:27

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin