Obavijesti

Show

Komentari 218

Lana čekala Ćorluku, a on bio u zagrljaju s Frankom Batelić

Lana čekala Ćorluku, a on bio u zagrljaju s Frankom Batelić
11

ZAVODNIK Djevojci Lani, unuci generala Čermaka, obećao je da će doći na Zrće. Ona ga je uzalud čekala. Odlučio se za Franku. S njom je na Zrću proveo noć

VIDEO

Vedran Ćorluka (26) zbog dvije ljepotice koje su mu osvojile srce, Franke Batelić (20) i Lane Gadže Čermak (21), prešao je nevjerojatnih 3100 kilometra.Prije pet godina plakao je na ramenu Slavena Bilića zbog tadašnje velike ljubavi Ive Buzov, a danas se ponaša poput pravog playboya.

U petak u 17 sati po moskovskom vremenu imao je utakmicu u Rusiji. Djevojci Lani, unuci generala Ivana Čermaka, obećao je da će doći na Zrće. Ona ga je uzalud čekala. No Čarli joj se nije javljao ni na mobitel. Odlučio se za Franku. S njom je na Zrću proveo noć. Mazili su se u klubu do jutra dok je Lana spavala u apartmanu. Vedran je otišao u Frankin apartman. Iz njega su izašli u nedjelju. 

Vedran i njegova djevojka Lana zadnji put su se čuli u petak kad joj je rekao da je u Rusiji. Na Zrće je Lana došla s prijateljima s kojima se provodi na moru. Partijala je u subotu poslijepodne u klubu Papaya te se vesela i nasmijana s napućenim usnama slikala s Vedranovom ekipom.

Umorna od cjelodnevne zabave vratila se u apartman i zaspala. Vedran se u međuvremenu grlio s Frankom. Kako kaže naša čitateljica, nogometaš, pjevačica i njihovo društvo, u kojem su bili jedan dečko i dvije cure, ispred sebe su imali tri boce žestice.

- Vedran je bio pomalo izgubljen. Nije mogao stajati na jednom mjestu više od petnaest minuta - rekla je čitateljica.

Iako je Lana u nedjelju zvala Vedrana nekoliko puta, nije joj se htio javiti na mobitel. Postala je sumnjičava. Povjerila se prijateljima kako sumnja da je negdje s Frankom.

Lana se nije iznenadila kad smo je upitali za komentar fotografija na kojima se njezin dečko ljubi s Batelić dok ona spava u apartmanu.

- Nemam komentara. Meni je na Zrću bilo super. Lijepo sam se provela s društvom - rekla nam je Lana.

Na pitanje znače li fotografije da ona i Vedran više nisu par, uznemirila se i odbrusila nam: “Ne da mi se davati izjave. Nemam vremena za to'.

Na Zrće je u subotu trebala doći i Vedrana Linardić (27), s kojom je nogometaš imao aferu lani u rujnu. Vedrana u subotu ipak nije došla na Zrće. Ćorluka je u petak zabio pobjednički gol za Lokomotiv na gostovanju u Saransku. Nakon utakmice s klubom, vratio se u 630 km udaljenu Moskvu.

Od tamo je avionom četiri i pol sata letio za Zagreb i prešao 2370 km. U 102 km udaljenu Novalju krenuo je autom, za što mu je trebalo oko dva sata.Na Zrće je mogao i preko Münchena. U tom slučaju do Njemačke mu je trebalo četiri sata, a do Zagreba još ima sat leta.

Slaven Bilić, koji je Ćorluku kupio za 7 milijuna eura, nije htio komentirati partijanje. U klubu u tome ne vide ništa sporno jer je u nedjelju imao slobodan dan.

S Ivom je iz Londona dolazio na narodnjake

Nogometaš je s Ivom Buzov (25) bio u vezi tri godine. Živjeli su u Londonu gdje je igrao, no njegov svaki slobodan dan provodili su u narodnjačkim klubovima.

Manekenka solira od prekida s Ćorlukom

Vedrana Linardić se u posljednje vrijeme intenzivno druži s Vedranovim prijateljima. Ni s kim nije bila u vezi od prošle godine, kad je prekinula s nogometašem.

Ekskluzivne fotografije pogledajte u tiskanom izdanju 24sata!

14:00

Nakon utakmice s klubom u petak kreće za Moskvu

17:30

Let do Moskve trajao je dva sata. Iz Rusije je u subotu poletio za Zagreb

22:00

Let do Zagreba trajao je četiri i pol sata. Autom je krenuo u Novalju

02:00

Na Zrću je viđen usred noći

05:30

Vedran i Franka izbjegli su VIP dio u kojem inače partijaju na Zrću.

6:00

Nogometaš i pjevačica sakrili su se u kut i sjeli na šank

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 218
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao