Show

Komentari 13

Lana Gojak je trudna: U sretnom iščekivanju najvažnije uloge...

Lana Gojak je trudna: U sretnom iščekivanju najvažnije uloge...

Glumica koja se proslavila ulogom u seriji ‘Ne daj se, Nina’ trudna je nešto više od četiri mjeseca. Sa suprugom je jedva dočekala obaviti prve preglede i podijeliti sretnu vijest

U sretnom iščekivanju najvažnije uloge života! Avantura počinje, napisala je na Instagramu glumica Lana Gojak Bajt (37) i otkrila sretne vijesti. Sa suprugom Sinišom Bajtom čeka dijete. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pozirala je u pripijenoj majici i pokazala trudnički trbuščić. Lana je nasmiješena od uha do uha, a čestitke njezinih kolega i prijatelja samo pristižu. Njezine kolegice Katarina Baban (32), Bojana Gregorić Vejzović (49) i Jelena Veljača (39) u komentarima su joj poželjele sreću. 

Glumica je trudna nešto više od četiri mjeseca, piše Story

- Gotovo sam na pola puta. Za trudnoću smo doznali dva dana nakon mog rođendana pa sam dobila zaista prekrasan rođendanski dar. Bili smo jako sretni i uzbuđeni, jedva smo dočekali obaviti prve preglede da možemo podijeliti vijest s našim obiteljima. Znamo spol naše bebice, ali tu smo najslađu tajnu odlučili zasad zadržati za sebe - ispričala je Lana za Story. 

Inače, Lana i Bojan vjenčali su se u Trstu u Italiji prije dvije godine, a na svadbu su došli njihovi roditelji i najbliži prijatelji. Lanu publika najviše pamti iz serije 'Ne daj se, Nina', hrvatske verzije puno poznatije 'Ružne Betty'.

Najčitaniji članci