Obavijesti

Show

Komentari 2

Lana je spremna za svilu: To je mučenje, ali mu se veselim...

Lana je spremna za svilu: To je mučenje, ali mu se veselim...
4

Veseli me ovo ‘mučenje’. Ne znam što je najteže jer smo tek počeli, ali želim visiti naopačke, kaže Jurčević koja s Davorom Bilmanom sprema novu točku

VIDEO

Nadam se da ćemo Bilman i ja uspjeti odraditi zadatak te da nećemo pasti s pet metara visine, rekla je Lana Jurčević (31).

U HTV-ovu showu 'Ja to mogu' pjevačica će se s poslovnim savjetnikom i bivšim najstrožim članom žirija showa 'Ples sa zvijezdama' Davorom Bilmanom (40) penjati po svilenim plahtama koje vise sa stropa. Na njima će Lana pokušati izvesti zadatak, a u zahtjevnom plesu već se okušala.

- Za potrebe nastupa na koncertu sam na bini imala svilu kao dekoraciju. Nažalost, imala sam premalo vremena za osmišljavanje točke pa sam svilu samo ovlaš dodirivala - rekla je pjevačica. Iako će širiti noge i pokušati napraviti špagu na više od pet metara, pjevačica se ne boji visine.

- Kad gledaš profesionalce kako s lakoćom izvode vratolomije na visećim tkaninama, jasno ti je da se radi o ‘krvavoj’ disciplini koja zahtijeva fizičku spremu i puno truda - rekla je Lana.

Zagrepčanka je kondiciju prošli tjedan tesala vježbajući irski step s glumicom Anom Majhenić (34). Osvojile su drugo mjesto. Ovotjedni partner joj je Davor Bilman, kojeg poznaje otkad je stručnjak za ples ocjenjivao Lanine plesne korake u zabavnom televizijskom showu. Tada je, osim plesnim pokretima, na pozornici Lana plijenila pozornost gledatelja oskudnim kostimima. Bilman joj je davao visoke ocjene sve do finala, kad joj je pobjedu u natjecanju odnio splitski pjevač Luka Nižetić.

- Veseli me ovo ‘mučenje’. Ne znam što je najteže jer smo tek počeli, ali želim visiti naopačke - kaže Lana.

Svi koji 19. prosinca žele biti u studiju HTV-a mogu se prijaviti na 24sata.hr. Ispunite obrazac ispod teksta na našem portalu, a žiri će odabrati desetero sretnika koji će dobiti ulaznice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo

Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni
Euforija uoči Eurosonga. Traži se tabletić više: 'Imam od bake i prijateljica, a pitat ću i susjede'
POMAMA ZA REKVIZITIMA

Euforija uoči Eurosonga. Traži se tabletić više: 'Imam od bake i prijateljica, a pitat ću i susjede'

Tabletić je zaštitni znak Baby Lasagne. Otisnuo ga je on tako na majice, a i dio kostima za Eurosong mu je napravljen od njega