Obavijesti

Show

Komentari 9

Lana Jurčević kaže da je dobila koju kilu: 'Ovo je korona trbuh'

Lana Jurčević kaže da je dobila koju kilu: 'Ovo je korona trbuh'
6

Ovih je dana pozirala i u prozirnom pareu, a na tijelo je nanosila mirisne i svjetlucave tonove ulja za plažu. Hvalili su je da je predivna, a neki su ipak komentirali da se udebljala, ali da joj 'stoji'

VIDEO

Nakon što se sredinom lipnja pjevačica Lana Jurčević (35) oglasila na svom Facebook profilu i prozvala sve one koji su pokrenuli liniju kozmetičkih proizvoda, a koji u svom nazivu imaju riječ 'beach' ili 'glow', poput njenog brenda La Piel, Lana se sad 'bacila' na posao.

POGLEDAJTE VIDEO: Lana govori o svojoj karijeri

Pokretanje videa...

Intervju La Lana 14:15

Ljeto je i kalendarski započelo pa se pjevačica pohvalila pratiteljima kako kreće snimanje za novu kampanju njene kozmetičku liniju. Na krevetu su bile poslagani razni kupaći kostimi u koje će se presvlačiti, a poslije je pokazala kako to izgleda. Ležala je u bazenu, a njen tim ju je fotkao.

S obzirom da je i ogladnjela, uslikala je tanjur hrane i napisala da je hrana veseli. Dok je pozirala u kupaćem kostimu i mazala se svojim proizvodom, 'skočio' joj je trbuščić pa se i sama pjevačica našalila na svoj račun. Istaknula je da se radi o trbuhu kojeg je 'zaradila' tijekom pandemije korona virusa.

Iako samo oni oštrooki uspiju zamijeti kako je Lana nabacila koji kilogram, ona se svoga tijela ne stidi jer za time nema ni potrebe, navode njene pratiteljice.

Ovih je dana pozirala i u prozirnom pareu, a na tijelo je nanosila mirisne i svjetlucave tonove ulja za plažu. Hvalili su je da je predivna, a neki su ipak komentirali da se udebljala, ali da joj 'stoji'. 

Vrijedna Lana već je nekoliko dana u Šibeniku zbog snimanja kampanje, a istaknula je da još uvijek nije pronašla vremena za kupanje i sunčanje te uživanje na plaži.

POGLEDAJTE ŠTO JE LA LANA REKLA O SVOJOJ KARIJERI: 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin