Obavijesti

Show

Komentari 53

Lana odjenula krzno i izazvala bijes boraca za prava životinja

 Lana odjenula krzno i izazvala bijes boraca za prava životinja
6

NIJE IZDRŽALA Iako se Jurčević protivila krznu, za spot je odjenula nerc i lisicu pa su je ‘počastili’ fotomontažom iz lova. Stilistica kaže da je bunda stara 30 god.

VIDEO

Nije uopće lijepo što Lana nosi krzno jer kao javna osoba nije dobar primjer. Ovo je tek početak borbe koja čeka aktiviste, kaže udruga “ Prava životinja ”. Pjevačica Lana Jurčević (30) odjenula je bundu od nerca i ogrnula krzno žute lisice oko vrata za potrebe snimanja spota “ Neke se noći ne spavaju ”. Tim je potezom izazvala bijes nekolicine fanova koji su sve prijavili Udruzi za životinje.

- Lanu oblači stilist, a ne ona sama. Tko vam kaže da to nije umjetno krzno? - kaže Lanin menadžer Faruk Buljubašić Fayo . Udruga “Prava životinja” obratila se i pjevačici.

Promo/Dora Barker

- Upozorili smo Lanu na njezinu fanpageu kako nošenje krzna nije najbolji izbor. Ona to nije prihvatila jer utječe na njezin imidž i pobrisala je sve što smo joj napisali. To nas je razbjesnilo - kažu iz Udruge. Zato su napravili fotomontažu pjevačice kako u lovačkom odijelu nosi ubijene lisicu i divlju gusku. Lana Jurčević je prijašnjih godina tvrdila da je izričito protiv krzna, a sad bi se zbog nošenja krzna mogla naći na listi promicatelja mučenja životinja, uz stilista Marka Grubnića , glumice Miu Begović, Jelenu Veljaču i Jelenu Perčin , te pjevačice Vlatku Pokos, Alku Vuicu, Maju Šuput i Katarinu Rautek.

- To je second hand bunda stara više od 30 godina. Uzeli smo je za potrebe snimanja i nismo uopće pomislili da bi mogla stvoriti takvu dramu. I Lana i ja jako volimo životinje - kaže Lanina stilistica Barbara Repe.

VIDEO

Cijene nerca do 140.000 kn

Bunda od nerca popularna je u ormarima imućnih žena. Krznari kažu da nova stoji oko 23.000 kn. Dizajnerska bunda postiže cijenu i do 140.000 kn. Kaputi ukrašeni komadićima nerca su oko 5000 kn, a polovne bunde oko 3500 kn.

Sve manje slavnih u krznu

Poznati u svijetu sve više uvažavaju mišljenja brojnih obožavatelja koji se protive mučenju i ubijanju živih bića zbog praćenja mode. Taj trend sve je prisutniji i kod nas, kaže Luka Oman , predsjednik udruge Prijatelji životinja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...