Show

Komentari 13

Lana se pohvalila potpisom za diskografsku kuću: 'Ovo je san'

Lana se pohvalila potpisom za diskografsku kuću: 'Ovo je san'

Lana se vratila u online svijet, pohvalila se potpisom ugovora s poznatom diskografskom kućom Warner Music, a uz to je onima koji ju prate i dala do znanja kako se preimenovala u La Lana

Posljednjih dana pjevačica Lana Jurčević (35) zabrinula je one koji ju prate na društvenim mrežama misterioznim porukama te brisanjem svog sadržaja s Instagrama. Objavila je i pismo fanovima, a mnogi su pomislili kako najavljuje kraj svoje karijere. 

Ipak, Lana se vratila u online svijet, a pohvalila se potpisom ugovora s poznatom diskografskom kućom Warner Music. Uz to se i preimenovala u La Lana. 

Ispitivali su je fanovi zašto nije objavila novu pjesmu dulje vrijeme, gdje, je, što se događa s njom te zašto je prestala pjevati, a Jurčević im je sve odlučila objasniti.

"Napokon se događa. Moj san iz djetinjstva uskoro postaje stvarnost. Mrzim papire, mrzim sve što ima veze s papirima, osim ovog - ovaj mi je promijenio život: Potpisala sam ugovor za svjetsku diskografsku kuću: Warner music! To se nije dogodilo ‘jučer’, dugo, dugo se to ‘kuhalo’... A kad kažem dugo, u pitanju su bile godine. A zadnjih 15 mjeseci intenzivno. Možete li zamisliti koliko je bilo teško šutjeti i ne reći nikome ništa o tome? I zato, vrijeme je da upoznate La Lanu. Updateanu verziju mene i dobrodošli u novo poglavlje mog života! Bit će zabavno i stay tuned! I sorry ako sam vas zabrinula u zadnje vrijeme... nije bilo namjerno, ali neke nove stranice su se morale okrenuti - napisala je (La) Lana.

POGLEDAJTE VIDEO: 

 

Najčitaniji članci