Show

Komentari 60

Fanovi u šoku: Lana najavila prekretnicu, obrisala Instagram

Fanovi u šoku: Lana najavila prekretnicu, obrisala Instagram

Pobrisano je sve što je pjevačica ikada objavila. Lana se ne javlja na telefon i ne daje nikakve izjave. Je li to zaista kraj njezinoj glazbenoj karijeri ili nešto treće, pokazat će vrijeme...

Posljednjih tjedan dana, pjevačica Lana Jurčević (35) zabrinula je i zbunila svojih 800.000 pratitelja na društvenim mrežama. Prvo je objavila komentare koje joj ostavljaju ispod spotova na YouTube-u i na Instagramu o tome što se događa s njom, zašto je ‘prestala pjevati’ i zašto nije objavila nijednu pjesmu godinu i pol dana, iako je sve to vrijeme imala koncerte i nije se činilo da se nešto puno promijenilo. Prije dva dana objavila je i pismo fanovima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Nisam stala 15 godina, nisam imala ni najmanju pauzu, uvijek sam bila kao na traci. Nikad nisam u pitanje dovela pjesme, odustajanje, prošla sam sve faze odrastanja i sazrijevanja kroz svoj posao. I onda se dogodi da godinu i pol ne objavim ama baš ništa. Muk. Nijedna pjesma, nijedan ton niti zvuk. I ta godina i pol je bila na svaki način i lijepa i teška i čudna i zanimljiva. Kad pogledam, iza mene je više od sto milijuna pregleda na YT u jednoj maloj zemljici zvanoj Hrvatska. Mislim da ‘maloj Lani’ mogu dati jedan zasluženi ‘high five’. Stotine i stotine nastupa i koncerata iza mene i druženja s vama. Pjevala skoro na svim kontinentima... Jedino što mogu reći je da sam na najvećoj prekretnici u svom životu i da se svašta promijenilo... ali nadam se da se jedno neće promijeniti, a to je da će te i dalje biti uz mene, kojim god putem krenula - napisala je Jurčević.

Pjevačica je dobila više od 12. 000 lajkova na svoje ‘pismo’ i nekoliko stotina komentara podrške, uključujući podršku javnih osoba, od Nine Badrić, Luke Nižetića, Katarine Baban, Damira Kedže, ali i mnogih influencera. 

Jutros pak, na njezinom Instagramu nema apsolutno niti jedne objave. Pobrisano je sve što je pjevačica ikada objavila. Lana se ne javlja na telefon i ne daje nikakve izjave. Je li to zaista kraj njezinoj glazbenoj karijeri ili nešto treće, pokazat će vrijeme. 

POGLEDAJTE KOJA JE NAJNEUGODNIJA SITUACIJA KOJA SE DOGODILA LANI JURČEVIĆ NA KONCERTU:

 

Najčitaniji članci