Obavijesti

Show

Komentari 71

Lana: Vlatka Pokos me je tukla i govorila mi 'kozo'

Lana: Vlatka Pokos me je tukla i govorila mi 'kozo'
4

Defektologinja je zaključila da je Lana vjerojatno bila instruirana što da svjedoči na sudu. Malenoj je bilo neugodno i koristila je neprimjerene izraze

VIDEO

Vlatka je vikala. Vlatka me tukla. Govorila mi je 'glupačo’, 'kozo’ i udarala vilicom ako nisam htjela jesti, govorila je 9-godišnja djevojčica u kameru u odvojenoj prostoriji Županijskog suda u Zagrebu. Lana Radeljak je videolinkom svjedočila protiv bivše maćehe Vlatke Pokos (39). Na sud je stigla oko 11 sati s Josipom Radeljakom (66), bratom Leom (28) i odvjetnikom Brankom Šerićem. Gledajući kako mu kći svjedoči Dikana je, doznajemo, oblio hladan znoj. Crvenio se kao rak, a na čelu su mu poiskakale žile. Navodno su ga uzrujale nesigurne izjave male Lane. Svjedočenju je prisustvovala i defektologinja Marina Grozdić. U dijelovima spisa koji je procurio u javnost piše i njezin osvrt: “Mala Lana tijekom svjedočenja djelovala je zbunjeno i bilo joj je neugodno. Koristila je izraze neprimjerene njezinoj dobi te je vjerojatno iskaz naučila napamet. Lana nije navela točno kako je bila zlostavljana ni kad se to zbivalo”. Josip Radeljak, koji se veselo javio na telefon, nije želio komentirati dijelove spisa te nas je uputio svojem odvjetniku.
- Razgovarao sam s defektologinjom i ovo što se njoj stavlja u usta nije istina - bio je kratak B. Šerić. S “knedlom” u grlu, Vlatka Pokos samo je rekla kako joj je od svega muka. Želi da ju bivši prestane maltretirati.
- Govorila sam Vlatki da je prestroga. Teško je imati strpljenja s djetetom koje nije vaše. U takvoj situaciji, nažalost, dođe do neželjenih postupaka kao što su udarci - izjavila je prije dvije godine Mia Begović, sestra Radeljakove pokojne supruge Ene. Glumica nam je sada rekla kako je ponosna na nećakinju.
- To dijete ne laže. Ona je krv moje krvi i ima devet godina. Super je što može reći ono što osjeća - osvrnula se Mia na suđenje.
Vlatkina odvjetnica Jadranka Sloković rekla je da ako dođe do obustave postupka, razmislit će da Radeljaka tuži za klevetu.

'NISU SE RASTALI ZBOG LANE'
Vlatkina odvjetnica Jadranka Sloković o postupku nije željela govoriti: “Brak Vlatke i Josipa nije se raspao zbog zlostavljanja djeteta nego iz sasvim drugih razloga. Sve ostalo je manipulacija”.

'ŠTETA JE NANESENA DJETETU'
Branko Šerić, Dikanov odvjetnik, rekao je da je Državno odvjetništvo predložilo saslušanje male Lane. Dikan ju je nastojao zaštititi. Dodaje da Lani šteti eksponiranje u medijima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'
VELIKI INTERVJU

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'

Voditelj Tomislav Jelinčić prisjetio se početaka na RTL-u, a u listopadu slavi 19 godina braka sa suprugom Ivanom

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice
EUROSONG SE BLIŽI

Baby Lasagna je favorit? Evo što predviđaju ankete i kladionice

Prema anketama koje je proveo savez OGAE, Baby Lasagna je na prvom mjestu za pobjedu na Eurosongu
Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...
'OVO JE SPRDNJA'

Ovo je Lasagnina konkurencija? Osebujni finski predstavnik nastupio je u bež tangama...

Kada nije bio u bež tangama, Finac Windows95man pjevao je i plesao u kratkim trapericama s otkopčanim šlicem.