Obavijesti

Show

Komentari 5

Lanina ozljeda zgloba dovodi u pitanje njezin ostanak u Stelli

Lanina ozljeda zgloba dovodi u pitanje njezin ostanak u Stelli
7

Dok se Lana sve teže nosi s bijesom koje osjeća prema majci i razočarenjem zbog odnosa s Brautom, Ela pokušava zadržati kontrolu nad situacijom u 'Stelli'

VIDEO

Kako se natjecanje u 'Stelli' sve više zahuktava, svi se kandidati trude biti što bolji, a prekrasnih plesnih i pjevačkih točaka neće nedostajati ni u novoj epizodi. U 'Stelli' se pojavljuje nova zvijezda koja ima skrivene planove, Jasmina svjedoči svađi Kristijana i Gavrana, a Lanu muče svakakve misli koje pokušava odagnati napornim vježbanjem. Ali rezultati vježbanja za nju neće biti onakvi kakve je očekivala jer padne i ozlijedi zglob što dovodi u pitanje njezin ostanak u 'Stelli'. 

U devetoj epizodi, Lana se sve više zbližava s konobarom Mićom. Čini joj se kako je on jedini  razumije ili barem to pokušava. Dok se ona sve teže nosi s bijesom koje osjeća prema majci i razočarenjem zbog odnosa s Brautom, Ela pokušava zadržati kontrolu nad situacijom u 'Stelli'. 

To joj ide sve teže jer joj se Lana počela otvoreno suprotstavljati, a Valerija, nova zvijezda koju je Gavran doveo u show, ima svoje skrivene planove. Kako bi barem nakratko pobjegla od misli koje ju muče, Lana bjesomučno vježba, padne i ozljedi zglob. To dovodi u pitanje njezin daljnji nastup na ´Stelli´, što više zabrine zaprepaštenu Elu nego nju. 

Kristijan i Jasmina zajedno provode prekrasne trenutke, ali njihovu idilu kvari nenajavljeni gost - Gavran, koji je došao poravnati račune sa sinom. Zaprepaštena Jasmina svjedoči njihovoj svađi, koja u Kristijanu dodatno učvrsti odluku da napusti grad i ode što dalje od njega. Iako bi najviše od svega željela otići s njim, Jasmina je svjesna što bi njezin odlazak značio Franji i Jagodi i teška srca odluči ostati. 

U pekari je dočeka ugodno iznenađenje, Kika je došla posjetiti i objasniti joj prave razloge Kristijanova bijega. U razgovoru s njom Jasmina otkriva tajnu koja Kristijana, ali i Kiku, muči godinama.

Martin zatekne Jasminu samu u pekari i obuzet ludilom nasrće na nju. U tome ga spriječava Nera koja je naišla u pravom trenutku. Suprotstavi se Martinu i prijeti mu kako će sve otkriti Franji. Jasmina je odgovara od toga jer se boji reakcije svog oca. Iako bi najradije odustala, Lana ipak odlučuje ostati u ´Stelli´, a njezin emotivan nastup natjera Elu da po prvi put pokaže emocije koje se uporno trudi skrivati…

Glazbeno – dramski spektakl ´Stella´ iz tjedna u tjedan gledateljima donosi sve više neodoljivih melodija i pregršt emotivnih trenutaka, a nove događaje u životu vaših omiljenih junaka ne propustite već ove nedjelje u 20.05 sati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 5

VIDEO

Ova Hrvatica je nova snaha Roda Stewarta: 'Moj djed je pobjegao od komunizma 1953.'
TRI DANA DO VJENČANJA GODINE

Ova Hrvatica je nova snaha Roda Stewarta: 'Moj djed je pobjegao od komunizma 1953.'

Nicole Artukovich već godinama ljetuje u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, odakle su, otkrila je ranije, njezini baka i djed pobjegli u Ameriku

Renata iz 'Braka na prvu' za 24 sata: 'Zbog pjesme Magazina izbacili su me iz Zvezda Granda!'
PJEVAČICA IZ ZAGREBA

Renata iz 'Braka na prvu' za 24 sata: 'Zbog pjesme Magazina izbacili su me iz Zvezda Granda!'

Plus+ Istaknula se u sociološkom eksperimenti mirnoćom i strpljenjem, a nama je otkrila sve o glazbenoj karijeri
Sjećate li se zadnjeg pobjednika Big Brothera? On i Ervin bili su nerazdvojni, evo što radi danas
U DUBAIJU JE S DJEVOJKOM

Sjećate li se zadnjeg pobjednika Big Brothera? On i Ervin bili su nerazdvojni, evo što radi danas

Pobjednik sedme sezone regionalnog Big Brothera bio je Darko Petkovski, a simpatični Makedonac ušao je gledateljima pod kožu