Obavijesti

Show

Komentari 34

'Lara' nabacila narodnu nošnju i vozila se u kočiji na Picokijadi

'Lara' nabacila narodnu nošnju i vozila se u kočiji na Picokijadi
5

Odlično raspoložena glumica Doris Pinčić mahala je okupljenima i nazdravljala vozeći se u kočiji središtem Đurđevca u sklopu višednevne manifestacije Picokijada

VIDEO

U sklopu višednevne manifestacije Picokijada u Đurđevcu središtem grada u nedjelju su prodefilirali oldtimer traktori i kočije.

Na jednoj od njih sjedila je zvijezda 'Larina izbora' Doris Pinčić (23). Odjevena u tradicionalnu narodnu nošnju, glumica je u naručju držala dječaka. Odlično raspoložena mahala je okupljenima i nazdravljala.

Osim glumice manifestaciji su nazočili i redatelj Krešmir Dolenčić, scenarist, voditelj i glumac Vid Balog, prvi hrvatski Mastershef Šime Sušić te predsjednik Ivo Josipović.

U sklopu Picokijade prikazano je podravsko tradicionalno dvorište s tradicijskim načinom života. Program je započeo u četvrtak 21. lipnja Danima otvorenih podruma đurđevačkog vinogorja, a završava u ponedjeljak 25. lipnja kazališnom predstavom u Domu kulture. 

U sklopu manifestacije priređen je i teniski turnir parova, natjecanje u spremanju pilećeg paprikaša, skupna izložba podravskih umjetnika, nastup regionalnih rock bendova, večer vina i gastronomije, koncert Zlatka Pejakovića, dječji festival mode te brojni drugi sadržaji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin