Obavijesti

Show

Komentari 77

Srpski pjevač Darko Lazić već tri tjedna boravi u bolnici zbog strašne prometne nesreće koja ga je prikovala za krevet.

Lazića žele izliječiti brojevima, a boje se da ne isključi aparate
13

Čovjek bi izračunao datum rođenja, mjesec i godinu, kao i sat kada se rodio te tako našao prikladnu terapiju za njega i predvidio daljnji tijek liječenja, ispričali su prijatelji folk pjevača Lazića

VIDEO

Otkako je folk pjevač Darko Lazić (27) doživio tešku prometnu nesreću i završio u bolnici, puno ljudi se javilo njegovoj obitelji i prijateljima kako bi im preporučili neke metode liječenja, pišu srpski mediji. Kako roditelji kažu, većina tih metoda nema veze sa zdravim razumom i 'prekipjelo' im je. 

- Javio se čovjek koji se ponudio da dođe u bolnicu gdje je Darko smješten kako bi ga pokušao izliječiti brojevima. Izračunao bi datum rođenja, mjesec i godinu, kao i sat kada se rodio te tako našao prikladnu terapiju za njega i predvidio daljnji tijek liječenja - ispričali su prijatelji pjevača. Dodaju da takve metode nemaju nikakve veze s liječenjem koje Darko dobiva u KBC Zemun.

Roditelji Branka i Milan su u strahu da bi Darko, kako kažu, 'mogao dignuti ruku na sebe'. Angažirali su osoblje koje će ispred njegove bolničke sobe provoditi 24 sata dnevno. 

Lazić: 'Dajte mi kokain, bolje da se nisam ni budio iz kome'
Lazić: 'Dajte mi kokain, bolje da se nisam ni budio iz kome'

- Oni su izvan sebe. Svjesni su činjenice da ima ozbiljne krize zbog apstinencije te će uzeti stvari u svoje ruke -  kažu prijatelji. Boje se da mu netko ne bi dostavio kokain stoga će obveza zaštitara, osim čuvanja Darka, biti i sprječavanje nepoznatih i nepoželjnih posjetitelja od ulaska u sobu. Također, brinu se da Darko ne bi sam sebi isključio aparate, a kada izađe iz životne opasnosti, dobit će osobne zaštitare koji će biti s njim svaki dan. Sve će financirati roditelji kako bi mu osigurali miran život, pišu srpski mediji. 

Kada je postao svjestan što se dogodilo, Darko je počeo tražiti od bivše supruge Ane Sević (33) da dovede kćer Lorenu. Tada su se svi složili kako ne bi bilo dobro da ga djevojčica gleda povrijeđenog. Ana će dovesti Lorenu čim Darka prebace u apartman. 

Kako kažu prijatelji, Darku je iznimno teško što nije vidio kćer. Otkako su on i Ana prekinuli, ponekad je dolazio u Beograd vidjeti kćer, a prije prometne nesreće je propustio jedan ili dva dogovorena susreta. 

Slom Darka Lazića: Tražio da mu dovedu popa za ispovijed
Slom Darka Lazića: Tražio da mu dovedu popa za ispovijed

- U bolnici je imao vremena razmisliti o svemu što mu se u životu dogodilo. Shvatio je da je najponosniji na to što ima predivnu kćer zbog koje mora ostati i psihički i fizički zdrav - rekao je prijatelj te dodao da je Darko bio vrlo mlad kada mu je 'popularnost udarila u glavu'. 

- Nitko ga nije mogao zaustaviti, a Ana je pokušala od njega napraviti mirnog i obiteljskog čovjeka. Nažalost, to joj nije pošlo za rukom - nastavio je prijatelj. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 77
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama