Obavijesti

Show

Legendarni glazbenik Meat Loaf preminuo je od koronavirusa

Legendarni glazbenik Meat Loaf preminuo je od koronavirusa
8

Pjevač se zarazio covidom-19, a bolest je u njegovom slučaju rapidno utjecala na njegovo tijelo. Preminuo je u četvrtak navečer u krugu svoje obitelji

VIDEO

Tužna vijest da je legendarni pjevač i dobitnik Grammyja Meat Loaf preminuo osvanula je ranije danas, a sad je izašla i potvrda uzroka smrti. Pjevač je bio zaražen i umro je od covida-19.

POGLEDAJTE VIDEO

Nije poznato je li pjevač bio cijepljen, ali izvori tvrde da je imao 'otvorene stavove' o pandemiji koja je u tijeku. Za TMZ  su potvrdili da je pjevač preminuo u četvrtak navečer nakon što je obolio od ove virusne bolesti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Meat Loaf death

American outlet je izvijestio da je pokojni pjevač ranije ovog tjedna trebao doći na večeru i razgovarati vezi nove emisije na kojoj je radio, ali je otkazao kada se ozbiljno razbolio od Covida-19. Izvori su dodali da je njegova bitka jako brzo postala kritična. 

 

- Nedavno je bio na prosvjedima s ljudima u Australiji o mandatima za cjepiva - tvrde bliski izvori Meat Loafa.

Supruga Meat Loafa objavila je u petak ujutro na Facebooku tužnu vijest kojom je shrvanim obožavateljima potvrdila njegovu smrt.

Meat Loaf live in Kiel

- Srce nam je slomljeno jer moramo objaviti da je neusporedivi Meat Loaf večeras preminuo uz svoju suprugu Deboru. Kćeri Pearl i Amandu te bliske prijatelje koji su bili s njim u posljednja 24 sata... - stoji u objavi na njegovoj službenoj Facebook stranici.

Preminuo je pjevač Meat Loaf
Preminuo je pjevač Meat Loaf

- Znamo koliko je značio mnogima od vas i uistinu cijenimo svu ljubav i podršku dok prolazimo kroz ovo vrijeme tuge zbog gubitka tako inspirativnog umjetnika i prekrasnog muškarca. Zahvaljujemo vam na razumijevanju naše potrebe za privatnošću u ovom trenutku. Od njegovog srca do vaših duša... nemojte se nikada prestati 'ljuljati!' - piše u nastavku objave.

Meat Loaf death

Voditelj i novinar Piers Morgan (56) i glumac Stephen Fry (64) samo su dva od mnogobrojnih poznata lica koja su odala počast pokojnoj zvijezdi nakon potvrde o njegovoj smrti. Televizijski voditelj Ben Shepherd (47) također se prisjetio svojih iskustava s pjevačem 'većim od života' dok je u petak ujutro izvijestio o njegovoj smrti.

Umro legendarni pjeva? Meat Loaf

- Imao sam sreću da sam ga intervjuirao prije nekoliko godina. Tada je ušao Meat Loaf i bio je toliko veći od života, a na kraju smo ga morali izbaciti iz studija, nije htio ići, on je proveo cijelo vrijeme u studiju s nama. Bio je to izvanredan nastup - podijelio je svoja sjećanja voditelj Good Morning Britain.

Meat Loaf live in Kiel

Pjevača će mnogi pamtiti po hitovima 'I’d Do Anything for Love' i 'Two Out of Three Ain’t Bad'. Njegov album 'Meat Loaf's Bat Out of Hell', koji je napisao Jim Steinman, je među 35 najprodavanijih albuma u povijesti SAD-a, prodavši se u 14 milijuna primjeraka.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'
ŠIBENSKI TJEDAN

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'

Vice Martinović obožavao je ribarenje. Tijekom sudjelovanja u showu 'Večera za 5' družio se i kuhao s Ivanom Brnadić, Florijanom Žižićem, Miloradom Casperom Miškovićem i Goranom Grguričinom

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'
PORUKA HEJTERIMA?

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'

Glumicu je nedavno kritizirala holivudska producentica Carol Baum. Unatoč negativnim komentarima, Sydney je uživala s prijateljima u Meksiku
Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije