Obavijesti

Show

Komentari 40

Izetova Lejla platila 11 tisuća kuna da bi bila s Kim u društvu

Izetova Lejla platila 11 tisuća kuna da bi bila s Kim u društvu
16

Cijena šestosatnog makeup tečaja kod Dedivanovića koštati "skromnih" oko 11.000 kuna. Ako se odlučite na njegov tečaj kao poklon dobit ćete i torbu s kozmetikom u vrijednosti od 6.600 kuna

VIDEO

Supruga Dinamovca Izeta Hajrovića (27), Lejla na svojoj društvenoj mreži pohvalila se fotografijom s jednom od najbogatijih američkih reality zvijezda i modela Kim Kardashian (38). 

- Kakav svjetski Masterclass event u Las Vegasu spojio me s fantastičnim ljudima i naučilo mnogo toga, ponovo. I naravno bilo mi je drago što sam se upoznala s Kim Kardashian - izjavila je Dinamova supruga. 

Pokretanje videa...

00:14

Lejla je posljednjih tjedan dana provela u Americi gdje je bila na tečaju vizažista Maria Dedivanovića. U ruke albanskog vizažista često se prepušta i Kim, a da ga posebno cijeni dokazala je kada ga je angažirala za njezin make up na vjenčanju. 

Izet i Beli, Versace i Fendi: Njih dvojica su pravi modni blizanci
Izet i Beli, Versace i Fendi: Njih dvojica su pravi modni blizanci

Cijena šestosatnog makeup tečaja kod Dedivanovića koštati "skromnih" 1668 dolara (oko 11.000 kuna). Ako se odlučite na njegov tečaj kao poklon dobit ćete i torbu s kozmetikom u vrijednosti od čak 1000 dolara (oko 6.600 kuna), a glavni sponzor je 'Kylie Cosmetics'.

Lejla koja je javnost zaintrigirala specifičnim modnim izričajem i njime stekla popularnost na društvenim mrežama, fotografijom je iznenadila obožavatelje koji ju su vrlo brzo 'obasipali' komentarima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Late night snack 🍔🍟

A post shared by LEYLA HAJROVIC (@leylahajrovic) on

- Iskreno, meni si ljepša i zgodnija ti Lelo od ove Kim. Gledajući je na ovoj slici, mogla bih hladno proći pored nje i da je ne primijetim. Možda griješim, ali mi ne djeluje ništa specijalno kao što ju  drugi predstavljaju. Poljupci iz Sarajeva - napisala je jedna obožavateljica. 

No, nisu svi komentari bili pozitivni. Dvije obožavateljice su se malo 'porječkale'.

- Opet? - pitala ju je jedna pratiteljica, a ona joj je brzo odgovorila.

- Srele smo se već dva puta - odgovorila je Lejla.

No, druga pratiteljica je smatrala kako je Dinamova supruga 'napadnuta' stoga je branila Hajrović.

- Fotografija je bila 6 482 puta po časopisima i Lejla je sama objavila kada ju je upoznala. Kakvih sve ljudi ima - pitala se druga obožavateljica, a Lejla joj se ubrzo zahvalila. 

Lejla već godinama, kaže, kupuje kreacije modnih kuća Louis Vuitton i Hermes te redovito odlazi na njihove revije. Par zajedno ide u shopping jer im se sviđaju iste stvari, a najviše Gucci, Versace i Fendi. Međutim, ako im se nešto svidi u Zari, Mangu ili Primarku, potrošit će novac i tamo. 

- Odlično se osjećam u dizajnerskoj odjeći, ali i majicama od samo četiri eura. Bilo bi dosadno kada bismo se svi odijevali jednako. Imam specifičan modni ukus. Čak i odjećom želim poručiti 'takav sam, kakav sam' - kaže nogometaš kojeg zovu 'modnim mačkom Dinama'.

Njegova supruga prvu Birkin torbu kupila je još prije osam godina. Ipak, Leyla tvrdi da se inače ne razbacuju novcem. Osim što troše novac na skupocjenu odjeću, doniraju i u humanitarne svrhe. Šest puta su donirali sredstva u bolnici u Travniku, piše Gloria. 

No investicija u sat kakav je Rolex, ali ne onaj najskuplji je mudra. S vremenom cijena mu raste i uvijek ga možemo prodati za istu, pa čak i višu cijenu. Pogotovo je to važno u svijetu sportaša jer nikada ne znate što život nosi. Nepromišljeno bi bilo osloniti se samo na nogometni angažman. Sve može promijeniti samo jedna Izetova ozljeda i zato kada je sve idealno, moramo misliti na budućnost - zaključila je Leyla. 

Izet je dodao kako im sat ne služi samo za pokazivanje vremena, a Rolex je za njih - jedan jedini.

- Shvatio sam to na odmoru u Dubaiju prije godinu i pol kada smo posjetili njihov dućan. Takvu raskoš i ljepotu nigdje nisam vidio - rekao je nogometaš Dinama za Gloriju. 

VJERUJU BAŠ SVIMA: Ovi horoskopski znakovi su jako naivni i drugi ih zbog toga iskorištavaju

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...