Obavijesti

Show

Komentari 4

Leona Paraminski ima ulogu u apokaliptičnoj seriji s Glinom: 'Naučila sam baratati s oružjem'

Leona Paraminski ima ulogu u apokaliptičnoj seriji s Glinom: 'Naučila sam baratati s oružjem'
9

Glumici je bilo vrlo zabavno glumiti u 'Tribes of Europa', ali i dosta zahtjevno. Njena uloga vezana je za tim specijalnih postrojbi te je bila jedina žena u timu, ali muškarci su, kaže, pazili na nju

VIDEO

Netflixova postapokaliptična serija 'Tribes of Europa' već je privukla puno pažnje, iako emitiranje kreće tek od 19. veljače 2021. Scene su se snimale u Hrvatskoj, Češkoj i Berlinu. Snimateljska i glumačka ekipa provela je ukupno 45 dana u Hrvatskoj, od čega su četiri dana bili u Glini. Scene spomenutog grada zaprepastile su gledatelje, budući da ulice u seriji izgledaju gotovo isto kao sada, nakon razornog potresa, koji je pogodio taj kraj krajem prosinca. 

POGLEDAJTE VIDEO: Leona Paraminski na snimanju

Pokretanje videa...

00:19

U glavnim su ulogama glumci mlađe generacije Emilio Sakraya, Henriette Confurius i David Ali Rashed. Scenarist i redatelj je Nijemac Philip Koch (38). Uz njih, seriju krase i glumci iz Hrvatske. Leona Paraminski (41) ima ulogu Linde Vasquez, rođeni Bjelovarčanin Igor Pečenjev glumi Kranzena, a Alain Blažević (51) utjelovio je Crimsona.

Leona je imala malu ulogu u seriji, ali je sretna što dio projekta. 

- Na snimanju je bilo zabavno. Snimali smo većinom noću na Petrovoj Gori. Bili smo baš super internacionalna ekipa i lijepo smo se družili tijekom snimanja - rekla je Leona za 24sata. U najavi serije vidi se devastirani spomenik na Petrovoj Gori, koji je rad Vojina Bakića i bio je dobra podloga radnji znanstveno-fantastične serije. 

Pripreme i probe kostima su, govori Leona, imali u Pragu, a taj je grad jako veže uz djetinjstvo i voli ga. Opisala nam je i kakva je njezina uloga u seriji bila.

- Uloga je bila vezana za tim specijalnih postrojbi. Naučila sam baratati oružjem i neke taktičke elemente postupanja u borbi i to mi je bilo vrlo zabavno, ali na momente i dosta zahtjevno jer sam bila jedina žena u timu. No dečki su bili super i pomagali mi kada je bilo potrebno te pazili na mene - ispričala nam je Leona, koju mnogi gledatelji pamte po ulogama u serijama 'Senke nad Balkanom' te 'Budva na pjeni od mora'.

Vrijeme radnje serije smješteno je u 2074. godinu. Europa je podijeljena na mnoge plemenske države koje se međusobno bore. Odnosno, nakon globalne katastrofe čiji je uzrok još misterij, ono što je od Europe ostalo razbijeno je u bezbroj mikrodržava s nekoliko takozvanih 'plemena' koja se bore za dominaciju nad kontinentom.

Troje braće i sestara Kiano (Emilio Sakraya), Liv (Henriette Confurius) i Elja (David Ali Rashed) uhvaćeni su usred krvavog rata i prisiljeni kretati se vlastitim putevima.

- Veliko mi je zadovoljstvo stvoriti vlastiti, potpuno novi, narativni svijet s 'Tribes of Europa' i otkriti ga zajedno s jedinstvenim i složenim likovima na velikom avanturističkom putovanju - rekao je Philip Koch (38) za njemačke medije.

Rachel Eggebeen, direktorica Netflixa, ima samo riječi hvale za Philipa Kocha.

- Ideja i jasna vizija brzo su nas osvojili i sigurni smo da ćemo ovom serijom širokoj publici ponuditi uzbudljivu i fantastičnu zabavu - rekla je Rachel. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...