Obavijesti

Show

Komentari 53

Leonarda Boban ove blagdane će prisilno provesti u krevetu

Leonarda Boban ove blagdane  će prisilno provesti  u krevetu
4

Umjesto na slavlju, 20. godišnjicu braka Leonarda Boban provela je u bolnici na operaciji nakon što joj je suprug Zvonimir automobilom prešao preko noge

VIDEO

Trebao je to biti dan za pamćenje. Utorak 10. prosinca bila je 20. godišnjica njihova braka, pa je Zvone autom dovezao božićni nakit kojim je Leonarda htjela ukrasiti slastičarnicu. Krenula je prema autu i iz njega počela vaditi nakit, a Zvone je sjedio u automobilu. Ushićeni što će taj dan provesti u slavljeničkom raspoloženju, popustila im je koncentracija. 

Zvone je bio uvjeren da se Leonarda udaljila, pa je lagano krenuo preparkirati auto. U tom se trenutku dogodila nezgoda koja je bračnom paru pokvarila proslavu. Zvone je prešao kotačem preko Leonardine noge. Oboje su ostali u šoku - Lea zbog ozljede, a Zvone zbog osjećaja krivnje. 

Odmah je pohitao s njom u Kliniku za traumatologiju u Draškovićevoj ulici, gdje su stigli oko podneva.

Hitna operacija zgloba bila je neizbježna

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nakon rendgendske snimke dr. Ivan Benčić dijagnosticirao je lom jedne od zglobnih kostiju pa je hitna operacija bila neizbježna. Ako je Lea trpjela fizičke bolove, Zvone je trpio psihičke boli. Dok su njegovu suprugu operirali, on je utučeno šetao oko bolničke zgrade i pušio cigaretu za cigaretom. Vjerojatno je u mislima po tko zna koji put premotavao jedan te isti film i razmišljao kako se dogodila nezgoda. U čekaonici ju je stalno zapitkivao: “Pa gdje si stajala? Kako te nisam vidio?”

U svakom slučaju, svi njihovi planovi o proslavi propali su u samo nekoliko sekundi. Leonarda se u srijedu već osjećala dobro, ali oporavak će biti dugotrajan. 

Prijatelji kažu da će sigurno brzo na noge jer je borac

Protegnut će se na najmanje šest tjedana jer će nakon izlaska iz bolnice nositi još nekoliko tjedana gips i hodati uz pomoć štake.

Tako će dočekati i Božić i Novu godinu, a onda slijedi fizikalna terapija. Njihovi bliski prijatelji tvrde da će Leonarda ubrzo ustati iz kreveta jer je ona, kao i njezin suprug, prava “fajterica”. Par je tijekom više od 20 godina zajedničkog života bio u mnogim iskušenjima. Prije vjenčanja, kad je počeo igrati u Italiji, Zvone je obolio od mononukleoze, a Leonarda ga je njegovala i, zahvaljujući njoj, vratio se ubrzo nogometu. Vjenčali su se 10. prosinca 1993. godine u Milanu, gdje je tada igrao nogomet, a šest mjeseci poslije sve su ponovili u zagrebačkoj crkvi sv. Marka. Silno su željeli djecu, no nakon nekoliko neuspješnih pokušaja odlučili su se za posvajanje. U njihovu je obitelj najprije stigla djevojčica Marija, koja je danas tinejdžerica, a zatim i sin, sada 10-godišnji Gabrijel. Obitelj se proširila 2005. kad su u dom stigli tek rođeni blizanci, Marta i Rafael. Kad su već svi mislili da su Lea i Zvone prestali razmišljati o biološkom djetetu, iznenadili su sve veselom viješću. Leonarda je ostala trudna prije pet godina, negdje baš u dane kad su slavili 15. godišnjicu braka. Osam mjeseci poslije rodila je u bolnici Merkur djevojčicu kojoj su dali ime Ruža. I tad nije sve išlo glatko. Malenu koja je bila prerano rođena morali su hitno premjestiti u bolnicu Sestara Milosrdnica u inkubator, pa je Leonarda na vlastitu odgovornost izašla iz bolnice da bi mogla biti uz nju.

Zvone će sigurno na sebe preuzeti dio obiteljskih obaveza

Idućih 40 dana svaki dan odlazila joj je u posjet i hranila je. Požrtvovni roditelji danas imaju petero djece koja će sigurno pomagati mami Lei. I tata Zvone će preuzeti dio obveza na sebe kao što je to činio kad je Lea bila u rodilištu i čuvala trudnoću. Svima će im ostati u sjećanju 20. godišnjica braka, ali će se za pet godina, kad će slaviti srebrni pir, vjerojatno nezgodi svi zajedno od srca smijati.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje