Obavijesti

Show

Komentari 21

Lepa Brena: Nije me strah prosvjeda, uzbuđena sam

Lepa Brena: Nije me strah prosvjeda, uzbuđena sam
6

Bend je u zagrebačkoj Areni imao probu cijelog koncerta, a Lepa Brena brzinski se 'uštimala' i odjurila na ručak. Bila je odlično raspoložena...

VIDEO

Brena je odlično raspoložena, rekli su organizatori njezina koncerta ispred zagrebačke Arene dok je ona u dvorani jutro prije koncerta “uštimavala” glas. Iz Arene se orila pjesma “Uđi slobodno” s njezina posljednjeg istoimenog albuma i njezin stari hit “Hej, šeki, šeki”. Bend i prateći vokali imali su probu koncerta ujutro, a Brena (48) je samo došla “uštimati” glas. Trebalo joj je sat vremena, a za to vrijeme njezin suprug, bivši tenisač Boba Živojinović, stalno je izlazio zapaliti cigaretu.
- Lože su odlične, ali ne može se pušiti - šalio se Boba ispred dvorane s redarima. Bivši tenisač nije htio davati izjave.
- Ma to će Brena, što ću ja - odmahnuo je rukom Boba. Dvoranu su prvo napustili Brenini prateći vokali, a potom je izišla i ona. Kosa joj je kratka, nema više čuvenih dugih plavih uvojaka. Pogled je skrila iza sunčanih naočala, a s lica nije skidala osmijeh. Zaštitar joj je otvorio vrata auta i s Bobom je sjela na stražnje sjedalo. Vozio je producent koncerta. Zaštitari nisu išli s njima.
Ubrzo su se zaustavili, a Brena je spustila staklo i pozirala.
- Sretna sam i uzbuđena - rekla je kratko.
Prosvjedi su najavljeni i uoči koncerta.
- Nije me strah - rekla je Brena sa smiješkom na licu. Vozač je potom dao gas i odvezli su se na ručak.

NAKON BRENE U BUGARSKOJ NITKO NIJE NAPUNIO STADION
Fahretu Jahić trener košarke prozvao je Brena. Urednici televizijskih emisija prozvali su je Lepa. U Bugarskoj je pjevala pred 85.000 ljudi. To više nikome u Bugarskoj nije uspjelo. Na stadion je sletjela helikopterom. Tada najpoželjnijeg neženju Bobu Živojinovića upoznala je na premijeri filma “Hajde da se volimo”. Vjenčali su se 1991. Imaju dva sina. Stefana su oteli 2000. Platili su navodno, dva milijuna tadašnjih njemačkih maraka otkupnine i potom otišli živjeti na Floridu. Vlasnica je produkcije “Grand”, predstavništva “Red Bull” i Ford. Brena i Boba prvi su poznati Srbi koji su nakon rata došli u Hrvatsku.

PJEVALA U RESTORANIMA
Lepa Brena trenirala je košarku, a 80-ih je bila “kafanska” pjevačica velike kilaže. Promovirao ju je Milovan Ilić Minimaks.

OD MINIMAKSA POČINJE USPJEH
Njezin prvi nastup u emisiji “Hit parada” izrezali su u montaži jer je bila u skandalozno kratkoj suknji. Sašila ju je s majkom. Imala je dlakave noge. Minimaks je snimku nastupa ipak pustio, ali u svojoj emisiji.

SAMO POSAO, NEMA SEKSA
Tadašnjem menadžeru je rekla: “Možeš li me voditi, ali samo za novac?”. Tada je seks bio neizostavan način plaćanja menadžera, ali ona je inzistirala na profesionalnosti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'