Obavijesti

Show

Komentari 16

Let 3 o predstavnicima Slovenije na Eurosongu: 'Zgodni dečki, možda ćemo imati grupni seks'

Let 3 o predstavnicima Slovenije na Eurosongu: 'Zgodni dečki, možda ćemo imati grupni seks'
5

Slovence će na Eurosongu predstavljati indie rock bend pjesmom 'Carpe Diem'. Let 3 poručuje da bi se rado družili s mladićima ako bude prilike

VIDEO

Iako je Let 3 u Hrvatskoj i regiji poznat već više od 30 godina, od pobjede na Dori privukao je pažnju mnogih stranih medija i fanova Eurosonga. Riječki rokeri sada su dali intervju slovenskim medijima te su komentirali i njihove predstavnike na Eurosongu.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Ivanka o pozadini pjesme Leta 3 i o obiteljskom veselju: 'Kći Eva je jako ponosna na tatu' 01:04

Slovenski bend Joker Out ove godine će predstavljati Sloveniju na Eurosongu s pjesmom 'Carpe Diem'. 

- Oni su stvarno zgodni dečki. Voljeli bismo se poigrati s njima, ako budemo imali prilike za to. Možda ćemo si zabiti karanfile u guzicu ili napraviti neki grupni seks - rekli su za 24ur.

Prije nego što je odabran naš predstavnik, Hrvatska se nalazila na 29. od mogućih 37 mjesta na kladionici za Eurosong. Pjesma 'Mama ŠČ' trenutno se nalazi 15. mjestu, a Slovenija na 31.

Let 3 pobijedio na "Dori 2023.: "Mama ŠČ!" predstavlja Hrvatsku na Eurosongu u Liverpoolu!

Inače, ubrzo nakon pobjede na Dori Let 3 je podignuo prašinu zbog provokativnog teksta i nastupa za svoju pjesmu 'Mama ŠČ' kojom će predstavljati Hrvatsku na Eurosongu.

- Jake su impresije. Ovakvu lavinu nismo očekivali, ali to smo htjeli. Sam naš angažman da krenemo na Doru bio je u interesu toga da izazovemo lavinu i, eto, pošlo nam je za rukom -  kazao je Prlja u intervjuu za N1

ŠČ je postao viralni hit, sad 'imamo' ŠČavoglave i ŠČepin
ŠČ je postao viralni hit, sad 'imamo' ŠČavoglave i ŠČepin

Reakcije na pjesmu 'Mama ŠČ' stižu sa svih strana, a sada se na društvenim mrežama oglasio i ukrajinski veleposlanik u Hrvatskoj, Vasilj Kirilič (59).

 

- Hrvatski bend Let 3 predstavljat će Hrvatsku na Euroviziji u Liverpoolu s pjesmom Mama ŠČ! Lokalni mediji i obožavatelji pjesmu smatraju skrivenom kritikom ruske agresije na Ukrajinu i ismijavanjem Putina - kratko je na Twitteru napisao Kirilič, te pritom i izdvojio par stihova iz pjesme.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin