Obavijesti

Show

Komentari 106

Leyla priča četiri jezika: Otkrila kako komunicira s Hajrovićem

Leyla priča četiri jezika: Otkrila kako komunicira s Hajrovićem
8

Leyla je ispričala kako s Izetom komunicira na njemačkom jeziku, ali kako se u Švicarskoj taj jezik znatno razlikuje od standardnog njemačkog jezika...

VIDEO

Supruga nogometaša Dinama Izeta Hajrovića (28), Leyla Hajrović (30), podijelila je s pratiteljima na društvenim mrežama kako se tijekom samoizolacije posvetila kućanskim poslovima, a u kuhanju, kaže, posebno uživa. 

Porijeklom je iz Bosne i Hercegovine, međutim, rodila se i odrasla u Švicarskoj. Danas živi u Zagrebu, a s obzirom na to da priča nekoliko jezika, pratitelje je zanimalo na kojem jeziku komunicira s Izetom, a na kojem razmišlja. 

Leyla je otkrila kako s Izetom komunicira na njemačkom jeziku, ali kako se u Švicarskoj jezik znatno razlikuje od standardnog njemačkog jezika. Nijemci, kaže, ne razumiju najbolje 'švicarski jezik'. 

- Nije mi teško pričati nekoliko jezika, ali i dalje se malu mučim s našom gramatikom. Za osobu koja je rođena u Švicarskoj, smatram da mi je gramatika ok' - rekla je. 

Neki fanovi pitali su ju i kakav joj je osjećaj kada joj netko priđe i zatraži zajedničko fotografiranje. 

- Nije mi čudno. Više volim kada mi priđu nego kada mi šalju poruke da su me vidjeli, ali ih je bilo sram pitati. Svi smo ljudi - odgovorila je Leyla. 

Iako se njeno ime često veže uz Izeta i njegovu karijeru, Leyla je za kratko vrijeme postala prepoznatljiva u svijetu influencera. Aktivna je na društvenim mrežama, ali tek rijetki znaju za njenu humanu stranu.

- Kao dijete sam naučila da treba dijeliti i pomoći ljudima. Otkako znam za sebe, roditelji i ja pomažemo drugima. Izet i ja smo to uvijek radili, samo privato, nismo javno govorili o tome. Kad smo pomogli Pedijatrijskoj klinici u Travniku, o toj se akciji pisalo u medijima. Nisam netko tko o tome voli pričati na društvenim mrežama, niti sam ih koristila da bih to isticala, ali sam shvatila da time mogu utjecati na djevojke i mlađu populaciju. Nije uvijek u pitanju novac, to može biti bilo koja pomoć druge vrste - rekla je. 

POGLEDAJTE NOVI SERIJAL S DEANOM KOTIGOM NA 24SATA: 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 106
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama