Obavijesti

Show

Komentari 75

Saša Lozar pobijedio, a Petko kao hrvatska Beyonce oduševio

Saša Lozar pobijedio, a Petko kao hrvatska Beyonce oduševio
20

Počela je nova sezona showa 'Tvoje Lice zvuči poznato - All stars'. Lica koja su oduševljavala male gledatelje u prethodnim sezonama, sada su se okupila na jednom mjestu

VIDEO

Natjecatelji poznati iz prijašnjih sezona spektakularnog 'Tvoje lice zvuči poznato' ponovno su se našli na pozornici glazbeno scenskog spektakl u prvoj emisiji 'All stars' sezone. U ulozi žirija gledat ćemo Indiru LevakNives Celzijus, Gorana Navojca Igora Mešina.

- Igra može početi- rekla je vesela Indira.

Voditeljski dvojac ponovno su Franjo Ridjan i Maja Šuput. Naime, show je sniman još dok je Maja bila trudna, a ona je sada već rodila prekrasnog dječaka Blooma.

Mario Petreković, Saša Lozar, Damir Kedžo, Dalibor Petko, Ivana Mišerić, Mario Roth, Katarina Baban i Maja Bajamić opet će pokazat svoje plesne, pjevačke i glumačke sposobnosti i pokušati oduševiti žiri, a i gledatelje.

Prvi na pozornicu izašao je Mario Petreković koji se transformirao u senzacionalnu kraljicu popa Madonnu. Pjevao je pjesmu 'Express Yourself'.

- Imaš tu moć da nas uvjeriš da je svaka tvoja transformacija precizno točna, čak i onda kad nije. Tako da i u ovom slučaju kada Madonna pjeva tonalitetom Petrekovića ti si nas uvjerio da je Madonna prehlađena i da je prvi put u životu odlučila ne pjevati na playback. Bravo- rekla mu je Nives.

 Indira mu je napomenula da je briljirao kada je prvi put bio natjecatelj u showu i da su očekivanja žirija sada jako velika.

- Ovo je bilo fantastično, bio si moćan i kreativan, strastven, seksi- istaknula je Indira.

Sljedeći na redu je bio Saša Lozar koji je utjelovio sentimentalnog i gracioznog Vicu Vukova. Pjevao je njegovu pjesmu pod nazivom 'Tvoja zemlja'.

- Svi detalji, aristokratsko držanje, to kako si ušetao u prostoriju, kako si dostojanstveno iznio pjesmu sa svojim zvonkim baritonom, sve je bilo prekrasno- rekla je Nives koja je pustila suzu nakon ovoga nastupa.

- Danas ima fantastičnih pjevača, ali je mnogo naglasaka na scenskom nastupu. Ti si nam donio dašak tog prošlog vremena kad je jedino pjevanje bilo važno. Fantastično si to izveo- komentirao je Goran te se zahvalio Saši na spektakularnom nastupu.

Pod svjetlima pozornice u ulozi Halida Bešlića odlično se snašao Damir Kedžo.

- Bio si stvarno Bešlić, ali u nekim mlađim godinama. Skinuo si njegov glas, malo je izašao Kedžo- rekao je Igor.

- S prirodnošću si to odradio da sam bila zadivljena. Jako si dobro zatomio Kedžu, pogotovo u drugom dijelu. Ponosna sam na tebe- rekla je Nives.

- Na momente si sličio Halidu, a dijelom i na jednog našeg političara- kazao je Goran dodavši da će ostaviti publici da komentira na društvenim mrežama, na kojeg je političara mislio.

Dalibor Petko utegnuo je svu svoju fizičku raskoš i na pozornici zabljesnuo kao nenadmašna Beyonce te otpjevao pjesmu 'End of time'.

- Kad gledaš pobjednike onda te neki oduševe, neki razočaraju, s nekima ne znaš što bi, a kod tebe je čovjek uvijek na čisto, znamo da ćeš nas zabaviti. Nastup je bio senzacionalan- rekao je Igor.

- Ako zanemarimo tvoj izgled preuhranjene i manje privlačne Beyonce, nitko ne može osporiti da iza ove točke stoji golemi rad- istaknula je Nives dodavši da će zanemariti male vokalne nedostatke.

Goran ga je pohvalio istaknuvši da je pokazao stav.

- Bio si fenomenalan, odrješit, pravi queen-  komentirala je Indira.

Petko je oduševio i gledatelje.

'Meni je ovo urnebesno. S obzirom da lik niti pjeva, niti glumi, super se snašao', 'Oplakah', 'Nasmijao nas do suza, bravo. To je i cilj ovoga showa', samo su neki od komentara gledatelja koji su komentirali ovu hrvatsku Beyonce.

Katarina Baban pretvorila se u vatrenu grčku pjevačicu Eleni Foureiru i zavela latino izvedbom njezinog hita 'Il ritmo psicodelico'.

- Sve je bilo savršeno bez greške. Nisam vjerovala da ću to izgovoriti jer mi je Eleni kraljica svemira, ali na ovom nastupu bila si mi zgodnija od nje- rekla je Nives.

- Gledam te maco i mislim u sebi: Dečki dišite. Vokalno si jako pogodila, bilo je tu puno adrenalina, moram ti priznati. Svaka čast- kazala je Indira.

Mario Roth ušao je u ulogu zamamnog Lennyja Kravitza.

- Ne vidi se da si izbivao četiri godine na ovoj pozornici. Što se tiče Lennyja dobro si skinuo tu želatinoznu koreografiju. Po meni nisi baš toliko izašao iz Maria- rekao je Igor.

- Bio si supercool, opušten, imao si taj groove, bio si Lenny u najboljim danima-  istaknula je Indira.

- Fizionomijom i senzibilitetom koji Lenny posjeduje, dosta si sličan njemu. Složila bih se s Igorom možda je bilo zeru Rothove krutine, ali su nijanse u pitanju- komentirala je Nives.

Gljiva je energičnoj Maji Bajamić dodijelila Brunu Marsa kojem se u jednom trenutku na pozornici pridružila Beyonce pa su Maja i Dalibor zajedno izveli dio koreografije.

- Vidi se da uopće nisi pala s Mara, bila si Mars od početka do kraja- rekao je Goran te dodao da dugo nije vidio neki nastup koji je toliko 'čista energija'.

- Pogodila si njegov ludi i zarazni ritam. Ovo je bio moćan nastup- rekla je Indira.

- Beskrajno si talentirana, jedno nestvarno omnipotentno biće, samo nebo ti je granica- riječi su kojima se na nastup osvrnula Nives.

- Ta mjestimična koreografija izgleda jednostavno, ali i izuzetno efektno- govori Igor.



Poznata radijska voditeljica Ivana Mišerić zadnja je nastupala večeras te je na jednu večer postala Donna Summer s hitom 'She works hard for the money'.

- Jako ti zavidim jer si na par minuta bila disco kraljica. Malo su te namučili visoki tonovi- primijetila je Indira.

- Bila si disco kraljica. Imala si problema s glasom, teško si radila za ovu pjesmu, ali uspjeh je evidentan. Ako se po jutru dan poznaje ovo će biti jako,jao,jako dobra sezona- rekao je Igor.

- Ispalo je puno bolje nego sam strahovala- zaključila je Nives.

Uslijedilo je glasanje, a najviše bodova, čak 63, dobio je Saša Lozar te odnio pobjedu nakon što je uvjerljivo utjelovio sentimentalnog i gracioznog Vicu Vukova. Kao pobjednik večeri, Saša Lozar odlučio je da donaciju od 10.000 kuna dobije udruga 'Tko se boji sutra još' iz Vukovara koja se bavi pomoći i podrškom roditeljima djece s teškoćama u razvoju.

POGLEDAJTE PETKOMANIJU: 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 75
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama