Obavijesti

Show

Komentari 23

Licka se: Treba mu čak tri sata da se spremi za izlazak iz kuće

Licka se: Treba mu čak tri sata da se spremi za izlazak iz kuće
3

Nakon buđenja u 10 sati ujutro, Scott Disick se pola sata tušira, pa maže tijelo kremom. Sat vremena potroši birajući idealan outfit kao i ručni sat te automobil

VIDEO

Nevjenčanog partnera Kourtney Kardashian (33) javnost ima priliku percipirati 'lijenim zgubidanom' u showu 'Keeping Up With the Kardashians'. Scott Disick (29) ispričao je britanskim medijima kako izgleda njegov prosječan dan. Otkrio je da može provesti šest sati radeći i pohvalio se kako nakon ležernog buđenja u deset sati ujutro pola sata provede ispod tuša. No potrebno mu je još toliko kako bi tijelo namazao hidratantnom kremom čija je cijena 275 dolara (oko 1500 kn). Zatim slijedi priprema idealnog ouftita. Na biranje odijela i pripadajućih cipela Scott potroši ni više ni manje nego sat vremena. No to je sitnica u usporedbi s onim što slijedi nakon toga jer je njegov najveći problem svakog dana izbor ručnog sata, koji bira barem pola sata.

 - Svakog dana najviše biram ručni sat. Ako tog dana ima važne sastanke ili riješavam neki poslovni dogovor, nosit ću onaj za koji znam da je najuspješniji od mojih satova, Patek Phillipe. Ako će on biti opušten nosit ću Rolex, no ako idem na neki događaj i želim biti malko blještav nosit ću dijamantni Jacob and Co sat - pohvalio se.

Nakon sata slijedi izbor luksuznog automobila, za što također potroši oko pola sata.

- Ako je lijep dan i sunčano je, uzet ću moj Rolls Royce Drophead Convertible. Ako sam u sportskom raspoloženju vozit ću 458 Ferrari, no ako ću uživati u danu uzet ću Bentley Mulsanne - rekao je Scott. 

Iako mu treba masu vremena da izabere pogodan auto tog dana, Scott ipak većinu posla obavlja iz kućnog ureda.

- Većinu posla obavim telefonom ili iz kućnog ureda. Siguran sam da puno ljudi nema pojma što radim. Istina je da radim u različitim industrijama. Napravio sam puno u privatnoj proizvodnji prehrane i podigao novac za pokretanje poduzeća. Imam namjeru investirati novac u noćni život, moji prijatelji su uključeni u poslove kao što su noćni klubovi i slično - rekao je.

U 18 sati je kod kuće te provodi vrijeme sa zaručnicom Kourtney te sinom Masonom i kćeri Penelope. Nakon 90-minutne večere provodi nekoliko sati nad računalom.

- Istražujem luksuzne predmete poput automobila i satova, privatnih aviona i brodova - otkrio je Scott i dodao da nakon toga sjedne pred TV i uživa u epizodama legendarnog sitcoma Seinfeild.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Evo kako izgleda luksuzna vila Nikoline Pišek od 1,7 mil. eura
POKAZALA INTERIJER

Evo kako izgleda luksuzna vila Nikoline Pišek od 1,7 mil. eura

Voditeljica je prije nekoliko dana otkrila da se seli, a sad je s pratiteljima podijelila kako je uredila prostor. U utorak je imala i problema sa svojim svekrom Mišom Grofom i stanom u Beogradu

Pitali smo vas koga želite iduće godine vidjeti na Eurosongu: Pogledajte koga ste odabrali!
REZULTATI ANKETE

Pitali smo vas koga želite iduće godine vidjeti na Eurosongu: Pogledajte koga ste odabrali!

Najlošije je prošla Daria Kinzer koja je dobila samo dva glasa. Ona nas je predstavljala na Eurosongu 2011. godine s pjesmom 'Celebrate'
Fanove naljutio video na profilu Eurosonga: 'Sve je namješteno'
'OVO JE ČUDNO'

Fanove naljutio video na profilu Eurosonga: 'Sve je namješteno'

Na ovogodišnjem Eurosongu pobijedili su Nemo, predstavnici Švicarske, a brojni smatraju da to nisu zaslužili