Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
63 komentara

Lidija Bačić ne gubi vrijeme: 'Snimila sam spot u izolaciji'

Splićanka kaže da je na ovaj način htjela ljudima skratiti sate u izolaciji i podsjetiti ih da život nije stao te da moraju svi biti pozitivni i brinuti se jedni za druge, ali i ostati živi te kreativni

Foto: youtube/screenshot
63 komentara

Dok traje pandemija i izolacija zbog korona virusa, brojni celebrityji žive kao 'obični smrtnici' – gledaju filmove i serije, izležavaju se i jedu. Ipak, Lidija Bačić (34) nije jedna od njih.

Foto: PROMO

Atraktivna Splićanka ne gubi vrijeme pa je u stanu snimila karantena spot za pjesmu 'Bježimo iz grada'. Vrijedna Lidija je čak i sama montirala video jer je htjela pokazati da se može raditi i u uvjetima izolacije.

- Kako bi vas sve potakla da nađete zabavu doma, budete kreativni i da nešto stvaramo u svojoj sferi, profesiji i u ovim izvanrednim uvjetima, snimila sam spot u izolaciji, vjerojatno prvi spot u karanteni u regiji - poručila je Lille.

Foto: youtube/screenshot

Splićanka kaže da je na ovaj način htjela ljudima skratiti sate u izolaciji i podsjetiti ih da život nije stao te da moraju svi biti pozitivni i brinuti se jedni za druge, ali i ostati živi te kreativni. Osvrnula se i na sam sadržaj novog singla.

KREĆE 'ZVIJEZDE PJEVAJU' Ovo su svi parovi: Kotiga je u 'rukama' Lidije, uči ga pjevanju

- Tekst govori o načinu života kakav smo svi do nedavno živjeli i neka vas podsjeti da ćemo ponovo živjeti na isti način kako smo svi voljeli i htjeli. Iz perspektive karantene, ova pjesma zvuči prilično irealno, a nastala je nekoliko mjeseci prije ove svjetske krize i bila je realni osvrt na svijet i ljubav - priča Lidija.

Foto: PROMO

Za kraj je imala poruku za svoje brojne fanove:

- Čuvajte se, radujem se koncertima i susretima s publikom kad sve ovo prođe.

Foto: PROMO

Komentara na YouTubeu ne nedostaje, a jedan od fanova poručio je pjevačici: 'Pjesma je hit, baš diže raspoloženje'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naši partneri pišu
Message