Show

Komentari 37

Lidija pozirala u minijaturnoj haljini, 'ispala' joj stražnjica

Lidija pozirala u minijaturnoj haljini, 'ispala' joj stražnjica

Pjevačicu na Instagramu prati više od 300.000 korisnika s kojima redovito dijeli provokativne fotografije. Za nadolazeću godinu pripremila je kalendar pa je sada podijelila i fotografije koje je snimila za tu priliku

Pjevačica  Lidija Bačić (35) uskoro će izbaciti svoj kalendar za narednu, 2021. godinu. Pratiteljima na društvenim mrežama pokazala je dijelove materijala sa snimanja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Za kalendar je pozirala u golišavom izdanju. Prije nekoliko dana pokazala je kako je izgledalo snimanje za novi kalendar, a sada je podijelila još jednu od fotografija.

Raspametila je pratitelje nakon što je pozirala u minijaturnoj haljinici. Istaknula je duboki dekolte, a zamalo joj je 'ispala' i stražnjica. Dobila je lavinu komentara na račun izgleda.

- Predivna si, zavidim ti. Kome treba kalendar, napravi radije OnlyFans stranicu - pisali su joj u komentarima. No Lidija se nije obazirala niti je odgovarala. U opisu fotografije obavijestila je pratitelje gdje će moći kupiti kalendar. 

Lidiju inače na Instagramu prati preko 300.000 ljudi, a ona ih redovito 'časti' provokativnim fotografijama.

- Instagram je lažna slika ljudi. Ja još bolje izgledam uživo, snimim često i video uz fotku da bude jasno kako ne obrađujem slike jer to mrzim i nije mi jasno kako netko sebe obradi tako pretjerano, a uživo je bez veze. Srećom, ja uživo dobijem još više pohvala nego na slikama koje nikada ne obrađujem za Instagram - rekla je pjevačica za Jutarnji list.

 

 

 

Najčitaniji članci