Show

Komentari 133

Vrući kadrovi: Lidija je pozirala za novi kalendar bez grudnjaka

Vrući kadrovi: Lidija je pozirala za novi kalendar bez grudnjaka

Lidiju na Instagramu prati preko 300.000 ljudi, a ona ih redovito 'časti' provokativnim fotografijama. Pjevačica svake godine objavi kalendar s vlastitim slikama, na kojima je uglavnom golišava

Splitska pjevačica Lidija Bačić (35) uskoro će izbaciti svoj kalendar za narednu, 2021. godinu. S pratiteljima na društvenim mrežama podijelila je dio materijala sa snimanja. 

POGLEDAJTE VIDEO: Cover pjesme 'If I Ain't Got You' by Lidija Bačić

Lidija je, čini se, na novom kalendaru golišava jer na fotografiji koju je podijelila na Instagramu na sebi ima gaćice i jaknu, ispod koje ne nosi grudnjak.

Pjevačica svake godine objavi kalendar s vlastitim fotografijama, na kojima je uglavnom golišava. 

Lidiju na Instagramu prati preko 300.000 ljudi, a ona ih redovito 'časti' provokativnim fotografijama.

- Instagram je lažna slika ljudi. Ja još bolje izgledam uživo, snimim često i video uz fotku da bude jasno kako ne obrađujem slike jer to mrzim i nije mi jasno kako netko sebe obradi tako pretjerano, a uživo je bez veze. Srećom, ja uživo dobijem još više pohvala nego na slikama koje nikada ne obrađujem za Instagram - rekla je pjevačica za Jutarnji list.

Lille je nedavno lansirala vlastitu kolekciju večernjih haljina, a opisala je i kakav je njezin stil.

- Pa, casual, usko. Jao, nedavno sam pročitala dobru konstataciju, naime: moje tijelo je kao Porsche, šteta bi bila da je u garaži. Volim istaknuti obline, što rade i druge žene u svijetu, od Sofije Vergare do Rihanne - rekla je.

POGLEDAJTE INTERVJU S LIDIJOM:

Najčitaniji članci