Show

Komentari 18

Lil’ Kim plesala u zahodu i 'brijala' s Hrvatom Vjekom

 Lil’ Kim plesala u zahodu i 'brijala' s Hrvatom Vjekom

U narodnjačkom klubu 'Ludnica' šampanjac je tekao u potocima, a izazovno odjevena reperica Lil’ Kim ljubila se s poduzetnikom Vjekom Čalićem

Večer prije nedjeljnog nastupa u polupraznom Aquariusu u Zagrebu Lil’ Kim je pjevala na privatnoj zabavi poduzetnika Ivana i Vjeke Čalića. U njihovoj Novoj galeriji otpjevala im je nekoliko pjesama, a prisutan je bio i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić. Navodno su joj platili oko 30.000 eura. Bila je i u casinu te u klubu Gallery.
- U subotu sam je proveo po nekoliko klubova. Opustila se tek dok sam joj rekao da sam unajmio osam zaštitara da nas prate - rekao je Vjeko. Njegovi poznanici tvrde da je reperica bacila oko na poduzetnika. Prva ga je poljubila još u njezinu minibusu. U klubu Ludnica jako su se dobro zabavljali, ali i izmjenjivali strastvene poljupce. Njihovo druženje, šuška se, nastavilo se do jutra. U potocima je tekao šampanjac Chrystal, kojemu je cijena 4500 kuna po boci. Iako su je zavodili mnogi, Lil’  je “pala” ne Vjekin šarm.
- Volim sve tipove muškaraca. Male, velike, debele, mršave, zgodne, ne prezgodne! Možda ovdje pronađem muža. Plesala sam na stolu i u zahodu. Super sam se provela - rekla je. Lil’ je mnogima dijelila poljupce.
- Ona je bila moja gošća i pobrinuo sam se da joj ništa ne nedostaje - zaključio je Vjeko.

Najčitaniji članci