Show

Komentari 76

Lille navukla gumene rukavice pa u donjem rublju i pregači prala suđe: 'Prava domaćica'

Lille navukla gumene rukavice pa u donjem rublju i pregači prala suđe: 'Prava domaćica'

'Izgledaš predivno kao i uvijek. Pitam se jeste li u stvarnom životu dobra domaćica? Znate li uopće kuhati?', upitao je pjevačicu obožavatelj

Pjevačica Lidija Bačić (36) izazovnim izdanjima šokira iz dana u dan te je opet pokazala svoje raskošne obline u donjem rublju. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Sada je na Instagramu objavila fotografiju u kojoj pozira u u bijelom donjem rublju, s malenom pregačom oko struka i gumenim rukavicama na rukama.

U opis fotografije napisala je 'prava domaćica'.

'Sexy bomba', ' Teško komentirati, a nema ni potrebe', 'Najzgodnija žena na svijetu', 'Prava spremna za krevet', 'Ženo zgužvana je roba', 'Izgledaš predivno kao i uvijek. Pitam se jeste li u stvarnom životu dobra domaćica? Znate li uopće kuhati?' - samo su neki od komentara ispod slike. 

Vodice: Lidija Bačić pozirala kraj hotela

Podsjećamo, pjevačica je nedavno u Sarajevu promovirala svoj novi singl 'Sjaj', a njezina kratka haljinica izazvala je brojne negativne reakcije jer je nastupala ispred Katedrale Srca Isusova. Lidiju komentari nisu zasmetali, a ubrzo nakon objavila je i fotku sa snimanja spota za istu pjesmu, u kojem se Baščaršijom šeta u još kraćem minjaku.

POGLEDAJTE VIDEO: ŽESTOK OKRŠAJ SVEKRVE I SNAHE U ’TKO MI BOLJE KUHA’

Najčitaniji članci