Obavijesti

Show

Komentari 3

Linda godinama nije izlazila iz kuće zbog deformiranog lica, a njen bivši muž bio je monstrum

Linda godinama nije izlazila iz kuće zbog deformiranog lica, a njen bivši muž bio je monstrum
8

Bivšem supermodelu se lice i tijelo uništilo od medicinskog tretmana, nakon čega čak pet godina nije izlazila iz kuće

VIDEO

Bivši kanadski supermodel Linda Evangelista napunila je 58 godina. Nekad jedna od najljepših žena svijeta prolazila je kroz teško razdoblje života, kada joj se tijelo i lice deformiralo od estetskog tretmana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Pametna i lijepa manekenka 00:59

Linda se podvrgnula popularnom cool skulptingu, to jest zamrzavanju sala koje ju je koštalo ljepote. Došlo je do deformacije lica i tijela koja je 'uobičajena' nuspojava, nakon čega manekenka čak pet godina nije izlazila iz kuće.

Tri mjeseca nakon estetskih tretmana, počela je primjećivati izbočine na bradi, bedrima i grudima. Dijelovi tijel koje je htjela smanjiti su počeli rasti, a znala ih je i ne osjećati. - Pokušala sam to sama popraviti misleći da radim nešto krivo. Došla sam do točke u kojoj više uopće nisam jela. Mislila sam da gubim razum - rekla je tada, a na kraju se nagodila s tvrtkom čiji ju je tretman unakazio.

EXCLUSIVE: * EMBARGO: Strictly No Web permitted before 8pm BST / 3PM ET 1st July 2022 * PREMIUM EXCLUSIVE: Linda Evangelista Looks Unregnizable As She's Spotted Out In New York After Her Botched Cosmetic Procedure

No, to nije jedina loša stvar koju je proživjela. Niti ljubavni život joj nije išao najbolje. Afera s francuskim bogatašem i poduzetnikom Francoisom Henrijem Pinaultom (60), sadašnjim suprugom glumice Salme Hayek (56) donijela joj je veliko poniženje.

Vanity Fair Oscar Party Hosted By Radhika Jones - Arrivals
Linda Evangelista ponovno krasi naslovnicu Voguea: 'U stvarnom životu moje lice ne izgleda tako'
Linda Evangelista ponovno krasi naslovnicu Voguea: 'U stvarnom životu moje lice ne izgleda tako'

Linda je ostala trudna, a Francois nije htio priznati sina. Na kraju ga je prihvatio, ali tek nakon što ga je Linda na to natjerala sudskim putem.

New York: Raskošne haljine na prestižnoj Costume Institute gala ve?eri

Njezin bivši suprug, s kojim je bila šest godina u braku, francuski modni agent Gerald Marie (73) je vodio prljave seksualne poslove iz svoje modne agencije gdje je navodno silovao 13 manekenki koje su imale samo 14 godina. Smatrao je da su 'djevice nefotogenične', a davao im je i kokain kako bi ostale mršave. Linda je više puta izjavila kako nije imala pojma što se događa, no neki joj nisu povjerovali.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3

VIDEO

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’
IMAJU DVOJE DJECE

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’

Iako su mnogi bili uvjereni da se krah braka dogodio početkom prošle godine, Jelena Perčin otkrila je da su papiri za razvod potpisani puno prije