Show

Komentari 9

Lindsay Lohan se zaručila: 'Moja ljubavi, moj živote, moje sve'

Lindsay Lohan se zaručila: 'Moja ljubavi, moj živote, moje sve'

Lohan se proslavila kao djevojčica, a pritisak slave donio joj je mnoštvo skandala koji su ju koštali karijere. Nakon poduže pauze vratila se glumi, a čini se da je našla ljubav i ponovno je sretna

Glumica Lindsay Lohan (35) objavila je na svom Instagram profilu niz zaljubljenih fotografija na kojima je u prvom planu prsten s velikim kamenom, pa je sa svojih 9.7 milijuna pratitelja podijelila sretnu vijest o zarukama. Lindsay i Bader Shammas navodno su zajedno već dvije godine.

- Moja ljubavi, moj živote, moja budućnosti - napisala je Lindsay uz fotografije ispod kojih je mogućnost komentiranja isključena.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Njihova veza je jaka i traje otprilike dvije godine. On je pravi za nju i nije u industriji zabave. Menadžer je za fondove imućnih ljudi  - otkrio je izvor za The Sun.

Izvor je također otkrio da je samo pitanje vremena kad će se sretni par vjenčati.

Lindsay trenutno živi u Dubaiju, a nakon dužeg perioda prihvatila je novu ulogu, što joj je jako puno značilo. Zbog snimanja novog Netflixovog božićnog filma vratila se u SAD, a utjelovit će razmaženu nasljednicu hotela. 

- Vratila sam se glumi i ne mogu biti sretnija - napisala je uz fotografiju sa seta.

 

 

Najčitaniji članci