Show

Komentari 6

Liposukcija Cardi B nije prošla dobro: Ma, nikada više pod nož!

Liposukcija Cardi B nije prošla dobro: Ma, nikada više pod nož!

Ne pada mi na pamet više ići na plastičnu operaciju. Otkako vježbam u teretani ne patim od glavobolje, rekla je reperica Cardi B. Prošli tjedan se na društvenim mrežama požalila fanovima kako ima problema s nogama

Američka reperica Cardi B (26) briljirala je u veljači na 61. dodjeli nagrada Grammy i osvojila zlatni gramofon za najbolji rap album godine. Postala je prva izvođačica kojoj je to pošlo za rukom. Ušla je u glazbenu povijest... No njezin privatni život je sve, samo ne idiličan...

POGLEDAJTE VIDEO:

Cardi se požalila na društvenoj mreži kako se odriče plastičnih operacija. Nakon što je morala otkazati i odgoditi nekoliko koncerata u Americi kako bi se u potpunosti oporavila od posljedica estetskog zahvata liposukcije, rekla je kako će ozbiljnije krenuti u teretanu.

- Naporno ću vježbati kako više nikada ne bi morala pod nož - rekla je. Dodala je kako se zadnjih tjedana ubija od treninga.

- Ne pada mi na pamet više ići na plastičnu operaciju. Otkako vježbam ne patim ni od glavobolje - rekla je reperica. Prošli tjedan se na društvenim mrežama požalila obožavateljima kako ima problema s nogama i cirkulacijom. 

- Pogledajte kako su mi natečena stopala svaki put kad letim avionom, a sada zamislite kako tek moje tijelo izgleda - komentirala je. 

Na vrhuncu slave u njezin život ušao je reper Offset (27), koji je vrlo uskoro postao njezin suprug, a prošle godine zajedno su dobili kćer Kulture. Par je imao mnoge uspone i padove, tako su se razišli nakon 15 mjeseci braka, ali navodno i poslije pomirili. 

GLUMICA OBJAVILA VLASTITE GOLIŠAVE FOTOGRAFIJE: Hakeri joj prijetili pa ih sama stavila na Twitter

Najčitaniji članci