Show

Komentari 15

Liz Hurley (55) 'izbacila' duboki dekolte: 'Što si starija, bolja si'

Liz Hurley (55) 'izbacila' duboki dekolte: 'Što si starija, bolja si'

Čitavo nas ljeto uveseljava golišavim fotografijama, a neizostavne su one u badićima. Elizabeth je sada morala 'uskočiti' u zimsko izdanje, no to ne znači da se nije potrudila biti provokativna

Glumica i manekenka Elizabeth Hurley (55) svoje obožavatelje oduševljava vitkom linijom. Iako se polako približava šezdesetoj, mnogi se slažu kako bi joj na izgledu mogle zavidjeti i upola mlađe kolegice.

Kroz čitavu godinu na društvenim mrežama uveseljava pratitelje fotografijama u kupaćim kostimima, a ima i vlastitu kolekciju pa ih s ponosom predstavlja. Iako je sada zima, Liz se poigrala u Photoshopu i stavila ljetnu fotografiju u zimsko okruženje čime je nasmijala korisnike Instagrama koji je prate.

A potom je 'okinula' i nekoliko božićnih fotografija. Pozirala je uz bižićno drvce u uskim hlačama i minijaturnoj majici koja joj je istaknula duboki dekolte. Pratitelji su joj u komentarima pisali kako izgleda sve bolje. 

Podijelila je i fotografiju sa sinom Damianom (18), koji je inače krenuo njezinim stopama i 'bacio' se u manekenske vode.

Mama i sin zajedno su pozirali u jednakim božićnim majicama.

Inače, osim linije kupaćih kostima Elzabeth nerijetko promovira i linije parea, ljetnih haljina i ogrtača, koje sama dizajnira.

Zapažene uloge ostvarila je kao glumica u hitovima poput 'Austin Powers' ili 'Začaran'.

Najčitaniji članci