Obavijesti

Show

Komentari 1

Ljetna turneja: Josipa Lisac će 2. kolovoza pjevati u Arsenalu

Nakon Zadra Josipa Lisac ima već prije najavljeni veliki koncert u pulskoj Areni 10. kolovoza, a na jesen će posjetiti i Zurich, gdje nastupa u dvorani Volkshaus

VIDEO

Nakon što je prošlo ljeto napunila Arsenal svojim standardnim koncertnim programom, Josipa ove godine dolazi u Zadar 2. kolovoza, u sklopu turneje kojom obilježava 40. godina od izlaska albuma “Dnevnik jedne ljubavi”. 

Turneja je to koja niže uspjeh za uspjehom, te nakon prepunih koncerata u Dubrovniku, Beogradu, Skopju, Rijeci i Osijeku, ovoga ljeta Josipa s posebno prilagođenim programom dolazi u Zadar. Repertoar sadrži neke stare klasike koji nisu bili standardni u koncertnom programu, a poseban naglasak dan je i na evergreene s “Dnevnika jedne ljubavi” poput “O jednoj mladostI”, “Ležaj od suza”, “Srela sam se s njim” i mnogim drugima.

Nakon Zadra Josipa Lisac ima već prije najavljeni veliki koncert u pulskoj Areni 10. kolovoza, a na jesen će posjetiti i Zurich, gdje nastupa u legendarnoj dvorani Volkshaus 16. studenog.

Ulaznice u prodaju kroz sustav Eventima i na www.eventim.hr idu već u petak 17. svibnja po cijeni od 70 kn. Na dan koncerta cijena će iznositi 90 kn.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka
NIJE MU SJELO...

Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka

Mladi pjevač ToMa u emisiji se maskrao u pjevača, a Enisova reakcija nije se svidjela Jacquesu...