Obavijesti

Show

Komentari 26

Ljetos je na svijet stigla jedna nova generacija celebrity beba

Ljetos je na svijet stigla jedna nova  generacija celebrity beba
1

BILI SU 'MARLJIVI' PROŠLE ZIME Brojni poznati parovi proteklih su mjeseci svoje obitelji proširila za jednog, a neki i dva nova člana

VIDEO

Ove celebrity bebe ljetos su razveselili svoje roditelje:

Maja Cvjetković

Bivša Miss Hrvatske početkom rujna rodila je svoje prvo dijete. Rodila je djevojčicu, a tijekom trudnoće govorila je kako će ona i suprug Andrija Kević malenoj dati ime Vita.

 

🤰🏻👙🌞💕🍒 #ljeto2017 #nasdvije #ljetoupunti #odbrojavamositno

A post shared by Maja Cvjetkovic Kevic (@majacvjetkovic) on

Maja Cvjetković (30) udala se za hotelijera Andriju Kevića (50) u lipnju, a par je tijekom trudnoće govorio da će malenoj dati ime Vita.

Nevena Rendeli

 

A post shared by Nevena (@nevenarendeli) on

Nevena (36) je blizanke Leu i Mare rodila krajem lipnja, a zbog porođajne težine djevojčice su s majkom morale ostati čak dva tjedna.

Voditeljica je blizanke dobila u braku sa snimateljem Makom Vejzovićem (36) s kojim se vjenčala prošlog ljeta.

Lana Bucat

Sredinom travnja se saznalo da splitska manekenka Lana Bucat i nogometni trener Igor Štimac (49) očekuju drugo dijete, a početkom kolovoza njihova obitelj uvećana je za jednog člana.

 - Rodio se mali Niko, 51 centimetar dug, težak 3590 grama, kažu isti tata! - rekao je bivši izbornik hrvatske reprezentacije.

Simona Mijoković

Danas na Presveto Srce Isusovo u 15 h u moje naručje došao je moj Joshua, napisala je krajem lipnja Simona Mijoković (32) na svom Facebooku.

Napisala je kako maleni Joshua ima 3470 g i 53 cm te da je on svjedočanstvo Srca Isusova.

Iz braka s Antom Gotovcem (47) vizažistica ima kćer Gabi (11), koja se preselila s njom i suprugom Stanislavom u Austriju. Žive u Linzu, gdje Simonin suprug radi u tvrtki koja se bavi prodajom, servisom i čišćenjem automobila.

Nevenka Bekavac

Nevenka Bekavac (41) sredinom lipnja je u rodilištu u Splitu na svijet donijela malenog dječaka. Iako su ona i njezin Zvone najavljivali da će malenog nazvati Tomislav, na kraju su ga nazvali Stjepan.

Par se u travnju vjenčao nakon dvije godine veze. Sudbonosno 'da' rekli su u Sinju pred matičarom. Neve je za vjenčanje odabrala ružičastu haljinu, a slavlje su nastavili u restoranu.

Jelena Đoković

Supruga Novaka Đokovića (30), Jelena (31) početkom rujna rodila je njihovo drugo dijete. Kćerkici su dali ime Tara, a par ima sina Stefana (2) koji će uskoro proslaviti treći rođendan. 

Serena Willimas

Serena Williams (35) i njezin zaručnik Alexis Chanian (34) postali su roditelji. Tenisačica je rodila zdravu djevojčicu, a sretnu vijest objavio je producent Chris Shepperd.

- Mama i beba su dobro. Djevojčica je teška 3100 grama - napisao je na Twitteru.

Petra Kurtela

Nakon što je mirovala gotovo cijelu trudnoću, 34-godišnja zagrebačka glumica Petra Kurtela postala je mama sredinom kolovoza.

Ona i njezin dugogodišnji dečko Igor Banović, arhitekt i game developer, dobili su novog člana njihove malene zajednice.  

Ivana Kovač

Ivana Kovač (39) i njezin dugogodišnji dečko Elvir Hasanhodžić (32) postali su roditelji. Pjevačica je rodila početkom kolovoza prirodnim putem u zagrebačkoj bolnici.

Beyonce

 

Sir Carter and Rumi 1 month today. 🙏🏽❤️👨🏽👩🏽👧🏽👶🏾👶🏾

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Pjevačica je sredinom lipnja rodila blizance Sira i Rumi.. Njih i kćer Blue Ivy (5) čuva čak šest dadilja. Nedavno se pisalo da svaka od njih ima plaću od 100.000 dolara godišnje. 

Amal Clooney

74th Venice Film Festival 2017, Red Carpet Film "Suburbicon"

Amal i George početkom rujna dobili su blizance Ellu i Alexandera Clooneyja. Blizanci su zdravi, sretni i dobro im je. George je na sedativima i trebao bi se oporaviti za nekoliko dana, stoji u duhovitom priopćenju glasnogovornika bračnog para Clooney. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...