Show

Komentari 43

Ljubav na Euroviziji: Norvežanin poludio za Azerbajdžankom, a ona mu ostavila tajnu poruku...

Ljubav na Euroviziji: Norvežanin poludio za Azerbajdžankom, a ona mu ostavila tajnu poruku...

Norveška i Azerbajdžan sinoć su osigurali ulazak u veliko finale Eurosonga, njihovi predstavnici su se svidjeli publici, a po svemu sudeći njih dvoje su razvili i blizak odnos

Mnogim pjevačima Eurosong je važna točka u karijeri i koja ih usmjeri dalje. Ali ima i onih koji osim glazbenih uspjeha uz to dobiju i nešto više. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, norveški predstavnik Andreas Haukeland poznatiji kao TIX i Efendi, predstavnica Azerbajdžana već danima posvećuju objave na društvenim mrežama jedno drugome.

Popularni TIX odabrao je svoje umjetničko ime nakon što mu je dijagnosticiran Touretteov sindrom (Nasljedni poremećaj s tikovima koji započinje u djetinjstvu. Simptomi su jednostavni, složeni i glasovni tikovi.)

Potencijalnu ljubavnu priču započeo je upravo on, kada je pjevačici posvetio nekoliko pjesama koje je snimio u Roterdamu.

- Eurovizijska ljubavna pjesma posvećena Azerbajdžanu. Označite nekoga tko bi trebao ovo čuti, savjet: Njeno ime počinje s E - napisao je u objavi Tix pritom misleći na Efendi.

Ona je njemu odgovorila pjesmom, koju je otpjevala s velikim osmjehom na licu. 

Romantični Tix idućeg dana je Efendi darovao buket ruža s porukom 'Moje srce je tvoje' , a ona mu je zauzvrat poklonila bocu vina i njen potpisan poster.

POGLEDAJTE '24 PITANJA' S ALBINOM:

Poklone je pokazao pratiteljima, uz opis "O moj Bože.. Koji je sljedeći korak?"

Nezapaženo nije prošao niti Albinin komentar, ona je kratko napisala "Ha-ha sviđa mi se ovo".

Uporni Norvežanin ne propušta komentirati svaku njenu objavu s emotikonom srca, dok je prije jučerašnjeg nastupa napisao "Sretno anđele". 

Finale je za nekoliko dana, a hoće li njihov odnos prerasti u nešto više, samo oni znaju. 

Najčitaniji članci