Obavijesti

Show

Komentari 25

Ljubavna priča Dinamova asa: 'Svaki gol posvećujem obitelji'

Ljubavna priča Dinamova asa: 'Svaki gol posvećujem obitelji'
4

Hrvatski reprezentativac u prosincu prošle godine oženio se za svoju dugogodišnju djevojku Suzanu. Par se upoznao u srednjoj školi, a zajedno su već deset godina

Dinamov igrač Mislav Oršić (26) zabio je tri pogotka u utakmici protiv talijanske Atalante. Pred mladim Zagrepčaninom bio je veliki put do slave, a najveća podrška svakako mu je obitelj. I sam je jednom prilikom priznao da svoje golove uvijek posvećuje supruzi Suzani Krajinović i sinu Manuelu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Uvijek kad ostvarim pogodak, ljubim tetovažu na ruci i svaki gol posvećujem supruzi Suzani s kojom sam u braku tri godine te sinu Manuelu koji je rođen ljetos. Inače, moj sin je mirna beba, spava cijelu noć, ne budi me plačem - izjavio je u studenom Oršić za Jutarnji list

Hrvatski reprezentativac u prosincu prošle godine oženio se za svoju dugogodišnju djevojku Suzanu. Par se upoznao u srednjoj školi, a zajedno su već deset godina. Iako su se kod matičara oženili prije tri godine, slavlje su priredili u prosincu, a na isti dan krstili su i sina Manuela. 

Iako par svoj brak drži podalje od očiju javnosti, Oršić ne skriva koliko je zahvalan što je supruga s njim putovala po Italiji, Južnoj Koreji i Kini gdje je nogometaš svojedobno igrao. 

- Naravno da ću supruzi Suzani pomoći u svemu. Ona je za mene učinila toliko toga, išla je sa mnom i na drugi kraj svijeta - izjavio je Oršić u srpnju 2018. godine nakon što se rodio sin Manuel. 

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZEZANCIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa ...