Obavijesti

Show

Komentari 12

Ljubavni krah: Abramovič i Daša se razveli još u svibnju?

Ljubavni krah: Abramovič i Daša se razveli još u svibnju?
1

BITKA ZA MILIJARDE S obzirom na to da se Abramovičevo bogatstvo procjenjuje na 59 milijardi kuna, pretpostavlja se da će ovo biti najskuplji razvod u povijesti

VIDEO

Prema tvrdnjama bivšeg susjeda, Abramovič i Daša žive odvojeno još od Božića. Trebali su pronaći način na koji će djeci priopćiti da se razvode pa su prekid držali u tajnosti.

Roman Abramovič (50) i Daša Žukova (37) razveli su se još u svibnju, tvrdi Dašina bliska prijateljica. Nije poznato koliko je ili koliko će novca Žukova dobiti nakon deset godina, koliko je ljubila ruskog milijardera. 

S obzirom na to da se Abramovičevo bogatstvo procjenjuje na 59 milijardi kuna, pretpostavlja se da će ovo biti najskuplji razvod u povijesti. Ruski milijarder posjeduje brojne nekretnine, među kojima se ističu imanje u Cap d’Antibes u Francuskoj vrijedno 245 milijuna kuna, stan na Upper East Sideu čija je vrijednost 650 milijuna kuna te vila od 490 milijuna kuna u susjedstvu kraljevskog para Williama i Kate. Ima i jahtu Eclipse, za koju je iskeširao gotovo deset milijardi kuna, drugu najveću na svijetu. 

No i Žukova dolazi iz dobrostojeće obitelji. Godinu prije nego što je upoznala Abramoviča, pokrenula je vlastitu modnu liniju pod imenom Kova & T. Cijenjena je poslovna žena i članica visokog društva, urednica časopisa i strastvena ljubiteljica umjetnina. 

Dašina majka Jelena je molekularna biologinja, a otac Aleksander (62) naftni magnat. Uhitili su ga u Italiji 2001. zbog sumnje da je švercao oružje iz Ukrajine u bivšu Jugoslaviju. Optužbe su odbacili. Iako siromašniji od sad već bivšeg zeta, posjeduje golemo bogatstvo. Nije poznato o kojem iznosu je riječ. Ima penthouse u Londonu, vilu na Sardiniji i konjički klub u Moskvi.

Vrijeme idile

Na luksuznoj jahti družili su se s Leonardom DiCaprijem, princezom Beatrice, Princeom, Georgeom Lucasom i drugim

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...