Obavijesti

Show

Komentari 35

Ljubila Gospodina Savršenog, a sad joj paše i potpuni neznanac

Ljubila Gospodina Savršenog, a sad joj paše i potpuni neznanac
4

Obitelj Nikolinu podržava u ulasku u novi show i potrazi za ljubavlju. S Mijom Matićem nije našla ljubav, iako je upravo nju Gospodin Savršeni prvi poljubio, a nada se uspjehu u ‘braku na prvu’

VIDEO

Prije nekoliko mjeseci Nikolina Tutić (31) bila je prva djevojka koju je “Gospodin Savršeni” Mijo Matić (28) poljubio. Među njima nije išlo pa će ljubav potražiti u showu “Brak na prvu”. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:10

Fatalna Nina najviše voli izlaziti s prijateljima, ići u teretanu i crtati. Radi kao konobarica, društvena je, duhovita i voli pomagati drugima, a za sebe je govorila kako ne voli nepravdu i svađe. Tako je barem bilo u početku showa. Ona je prva “užicala” Mijin poljubac i na tome su joj zavidjele sve kandidatkinje. Nakon tog spoja na bazenu više ništa nije bilo isto. Nikolina je tad Matića prvi put vidjela uživo bez majice. Sve je bilo idilično, a onda se situacija poprilično zahuktala. Mijo je poljubio još djevojaka i Nikolina je dobila opaku konkurenciju.

Htjela ga je cijelo vrijeme samo za sebe, a nije ga imala. Okrenula je taktiku te iz mirne cure postala drska i borbena. Pozivala je Miju na spojeve, a na kraju ispala tik prije velikog finala. Razočaranje nije mogla sakriti, ali zato sad otvorena srca ulazi u bračni eksperiment. Nikolina je za 24sata ispričala kako se pristala udati “na slijepo” zato što želi isprobati nešto novo. 

- Ne bih za sebe rekla da sam osoba koja se lako zaljubi. A čak i ako se brzo zaljubim, jednako tako se još brže i odljubim kad shvatim da ta osoba nije prava za mene - kaže Nikolina. 

Nikolina: Prvi poljubac s Mijom ne mogu ni sa čim usporediti...
Nikolina: Prvi poljubac s Mijom ne mogu ni sa čim usporediti...

Ipak, Miju i “budućeg supruga” ne namjerava uspoređivati. 

- Mijo je dečko koji ima svoj poseban način komunikacije s ljudima, kao i, zapravo, svatko od nas. Ne želim u ‘budućem suprugu’ tražiti Miju, dopustit ću mu da mi pokaže svoje najbolje osobine - tvrdi Nikolina.

Nikolina još nije upoznala osobu za koju je spremna napraviti nešto u potpunosti ludo, ali nada se da će se i to promijeniti. S obzirom na to da je praktički iz jednog showa pristala ući u drugi, neki su pomislili da će se članovi njezine obitelji naljutiti ili joj zbog toga neprestano prigovarati, ali ona tvrdi da su joj potpora. Supruga će upoznati već kad bude u vjenčanici, a ispričala nam je da je neće smetati ako izgledom ne bude kao muškarac kakvog je zamišljala.

- Nadam se da neću pasti u nesvijest prije nego što ga vidim. Šalu na stranu, fizički izgled nije jedino bitno, pogotovo ako nam se osobnosti slažu jedna s drugom - uvjerava nas Tutić.

Ono što bi joj u ovom showu definitivno trebalo olakšati situaciju jest činjenica da nema konkurenciju. Otpočetka braka može biti svoja i opuštena jer se ne mora dokazivati kao pred Mijom zbog ostalih cura koje se za njega bore. 

- Ponekad je dobro kad osjetiš da imaš konkurenciju jer se onda čovjek više potrudi, ali istina je da ovakav format olakšava situaciju i nadam se najboljem ishodu - rekla nam je za kraj.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Žiri Eurosonga Lasagni neće biti naklonjen? Kladionice: Najviše bodova dodijelit će Švicarcu...
UKUSI SE NE POKLAPAJU

Žiri Eurosonga Lasagni neće biti naklonjen? Kladionice: Najviše bodova dodijelit će Švicarcu...

I dok publika uvjerljivo podržava Lasagnu, stručni žiri će, izgleda, imati druge favorite

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'
I DALJE JE UPORAN

FOTO Pogledajte kako danas izgleda Pero iz 'Života na vagi'

Pero Jukić izgubio je više od 60 kilograma u showu 'Život na vagi' te je završio kao najbolji među nefinalistima
Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke
BAMBIE THUG

Evo kako kontroverzna irska predstavnica izgleda bez šminke

Bambie, punog imena Bambie Ray Robinson, rođena je kao djevojčica u Corku, a izjašnjava se kao nebinarna osoba. Preferira zamjenice 'oni'