Obavijesti

Show

Komentari 12

Ljubimci poznatih: Imaju tete čuvalice, svoju odjeću i igračke

Ljubimci poznatih: Imaju tete čuvalice, svoju odjeću i igračke
8

Brojne hrvatske zvijezde ne mogu zamisliti život bez svojih kućnih ljubimaca, a toliko ih vole da neki od njih imaju čak bolji tretman od samih vlasnika...

VIDEO

Brojna istraživanja potvrdila su da kućni ljubimci doprinose sreći vlasnika pa stoga nije ni čudno da se sve više celebrityja odlučuje na taj potez. Tako je nedavno modni stilist Marko Grubnić (37) obogatio svoju obitelj još jednim novim članom, psom Castrom. 

- Već dugo razmišljamo da Casperu nabavimo društvo, da nije sam. Cijela moja obitelj jako voli pse, ja sam odrastao uz pse, svi smo se veselili novom članu obitelji. Mali Castro donio je u naš dom veselu energiju, dodatno nas oplemenio i razveselio. Svi ćemo se truditi da ima lijep, bezbrižan i veseo život - izjavio je vlasnik dva pomeranca. 

Modni dizajner smeđeg pomeranca nabavio je u Rusiji, a crnog je želio kupiti u Hrvatskoj. Mjesecima je tražio uzgajivače te ih je na kraju pronašao u Osijeku. Zbog psića mora sklanjati stvari da mu ne bi došle pod zubiće. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ima puno igrački, zaigran je i sve mu trebaju u isto vrijeme, moje cipele mu uopće ne dolaze na red - uz olakšanje kaže Marko koji pomaže i udrugama za napuštene životinje. Posebno veliki humanitarac kad su psi u pitanju je glumac Slavko Sobin (35) koji često sudjeluju u akcijama udomljavanja životinja, a i sam ima dvije udomljene kujice Bubu i Maru.

- Uglavnom idu sa mnom, osim ako otputujem negdje van države na odmor. Ali njih dvije su solerice, ne pate kad su bez mene, kome god da ih dam njima je vrh. Uglavnom su to ili moji roditelji ili teta čuvalica Bernarda - izjavio je jednom prilikom za Story

Televizijska voditeljica Antonija Blaće (40) također je udomila psa Charlieja koji je njoj i suprugu Hrvoju Brlečiću (36) postao nezamjenjiv član obitelj. Tako voditeljica razmišlja o tome da udomi još jednog psa. 

- Ako budemo imali prilike, odnosno uvjeta za još jednog psa svakako ćemo ga udomiti - izjavila je Blaće prije godinu dana.

Pjevačica Franka Batelić (27) i bivši nogometni reprezentativac Vedran Ćorluka (33) često na društvenim mrežama objavljuju fotografije sa psom Oskarom kojeg smatraju punopravnim članom obitelji. Oskar je u njihov dom došao 2014. godine, a od tad svakodnevno oduševljava obožavatelje ovog para. 

Tako je nekoliko puta pozirao s vaterpolskom kapom, a 'skockao' se i za vjenčanje prošle godine. Oskar slobodno vrijeme provodi sa svojim plišanim igračkama, a najdraži mu je plišanac Hans. 

U posljednje vrijeme popularno je da vlasnici otvaraju svojim ljubimcima profile na društvenim mrežama. Tako profil na Instagramu ima osmogodišnja čivava Pusa, pjevačice i spisateljice Anđe Marić (43) koja joj je velika podrška u borbi s multiplom sklerozom. 

Također, Pusa voli nositi ogrlice, putovati avionom, a jedno joj je vrijeme omiljeni kućni ljubimac bio guska koju je vodila na sva društvena događanja. 

Veliko veselje u život donosi i pas Cruz svojim vlasnicima Heleni Matić (25) i Dominiku Livakoviću (24). Dinamov golman i njegova dugogodišnja djevojka slobodno vrijeme vole provoditi sa svojim psom, a Dominik je za Story priznao kako je zbog brojnih putovanja Cruz privrženiji Heleni. 

- Imamo psa koji je velika obaveza i treba mu posvetiti dosta pažnje. S obzirom na to da mene često nema, Cruz je Helenina briga, što se vidi po tome što je Cruz više voli - rekao je Dominik. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

12:21

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'
ŠIBENSKI TJEDAN

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'

Vice Martinović obožavao je ribarenje. Tijekom sudjelovanja u showu 'Večera za 5' družio se i kuhao s Ivanom Brnadić, Florijanom Žižićem, Miloradom Casperom Miškovićem i Goranom Grguričinom

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'
PORUKA HEJTERIMA?

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'

Glumicu je nedavno kritizirala holivudska producentica Carol Baum. Unatoč negativnim komentarima, Sydney je uživala s prijateljima u Meksiku
Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije